Înapoi la listarea arhivei

29 Martie 2013 - Primaria Slobozia recheama contribuabilii la plata taxelor!

Slobozenii care au achitat taxele si impozitele inainte de aplicarea majorarii cu 16% sunt invitati sa treaca din nou pe la ghisee, pentru a plati diferenta.

29 Martie 2013 - In Ialomita se prefigureaza o criza de profesori de matematica

In cativa ani, majoritatea dascalilor vor iesi la pensie, iar tinerii absolventi ai facultatii de matematica refuza o cariera in invatamantul gimnazial si liceal.

29 Martie 2013 - Salariatii de la Ultex Tandarei vor intra in somaj tehnic

Societatea se afla in lichidare, iar angajatii reclama ca au de primit salariile pentru lunile ianuarie si februarie, plus avansul pe martie.

29 Martie 2013 - La Slobozia va fi pusa in scena prima piesa de teatru in limba armaneasca

Duminica dupa amiaza, la ora 14, comunitatea de aromani din Ialomita este invitata sa vada "Conul Leonida fata cu reactiunea" la Casa Municipala de Cultura, iar apoi sa participe la prezentarea de

29 Martie 2013 - "Prea rebel sa fii condus"?

Ziua internationala de lupta impotriva consumului de droguri a prilejuit la Slobozia lansarea mai multor campanii de responsabilizare, in special a tinerilor de la 15 la 24 de ani.

29 Martie 2013 - "Raiul" de langa Fetesti al milionarului Poienaru! A facut 60 de milioane de euro din acest loc!

In inima Baraganului, la 5 kilometri de Fetesti, cat vezi cu ochii pe partea dreapta a Autostrazii Soarelui, se intind pamanturile milionarului Poienaru.

29 Martie 2013 - PSD Ialomita are presedintele pe care il merita!

Joi, 28 martie 2013, la Casa de Cultura Municipala din Slobozia, peste 400 de delegati ai organizatiilor PSD din judet si-au ales liderul. In cursa pentru pozitia de presedinte al Organizatiei s-au