Înapoi la listarea arhivei

03 Decembrie 2013 - Slobozia: Doctorita Mihaela Nourescu a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Medicul ORL Mihaela Nourescu a provocat marti, 3 decembrie a.c., in jurul orei 12,00, un accident de circulatie. Evenimentul s-a petrecut pe bulevardul Chimiei, in apropiere de Clubul Tineretului.

03 Decembrie 2013 - Spargere la o casa de pariuri din Urziceni

Prejudiciul initial este estimat la aproximativ 1 miliard de lei vechi, bani proveniti in special din operatiunile zilei precedente.

03 Decembrie 2013 - Cal salvat de pompieri

In aceasta dimineata, in jurul orei 08.35, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru salvarea unui cal cazut in apele raului Ialomita, pe raza localitatii Poiana. Din spusele proprietarului,

03 Decembrie 2013 - Catalin Predoiu la Slobozia

Catalin Predoiu a fost luni in Ialomita si le-a cerut colegilor din teritoriu sa se mobilizeze pentru alegerile euro-parlamentare.

03 Decembrie 2013 - Emotie si mandrie pentru fanii ialomiteni ai Vocii Romaniei!

Sanziana Niculae din Urziceni a deschis editia de 1 decembrie a show-ului TV cu primele doua versuri ale imnului national ce a prefatat spectacol-concurs in care reprezinta Ialomita alaturi de Marius

03 Decembrie 2013 - Handbal: tur de campionat fara istoric

S-a incheiat un tur de campionat fara istoric pentru handbalistele Unirii Slobozia.

03 Decembrie 2013 - Tinerete distrusa in accident

Vietile a 4 tineri au fost puternic afectate in urma unui accident de circulatie petrecut in dimineata zilei de 1 Decembrie pe raza localitatii Amara.

03 Decembrie 2013 - Incendii stopate la timp

Soba unui cetatean din Fetesti, alimentata in exces, a aprins vineri materialele din camera si a generat un incendiu ce ar fi putut fi devastator.