Înapoi la listarea arhivei

06 Martie 2014 - Primarul Sava anunta o noua majorare a tarifelor la apa/canal: 8 lei/mc

Cadourile edilului sef pentru cetatenii din municipiu nu s-au terminat anul trecut, o data cu felicitarile de Sarbatori si factura la apa si canalizare majorata cu 19% in 10 luni.

06 Martie 2014 - De la 1 Martie, Administratia Fiscala Slobozia a preluat in evidente 8 noi comune din judet

Unitatile administrativ teritoriale Alexeni, Garbovi, Ion Roata, Valea Macrisului, Grindu, Sfantu Gheorghe, Platonesti, Saveni si Suditi au fost preluate de la Administratiile din Urziceni si Fetesti

06 Martie 2014 - Sesiune deschisa la APIA pentru subventiile pe suprafata

La APIA s-a deschis sesiunea de cereri pentru subventiile din acest an pe suprafata agricola.

06 Martie 2014 - Campanie mobila de donare de sange, restransa

In martie, Centrul de Transfuzii Ialomita demareaza prima campanie mobila de donare de sange din acest an.

06 Martie 2014 - Fotbalistii de la Scoala 3 Slobozia si Liceul Pedagogic Slobozia, invingatori in faza judeteana a Olimpiadei Sportului Scolar.

In primele zile ale lui martie, sambata si duminica, la Slobozia s-a desfasurat faza judeteana a Olimpiadei Sportului Scolar - Fotbal (scoli generale si licee).

06 Martie 2014 - Ialomita: 134 de perchezitii, 42 de suspecti ridicati pentru audieri. Evaziune si spalare de bani de 2,5 milioane de euro!

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT au efectuat 134 de perchezitii la locuintele mai multor persoane si sediile unor societati comerciale, apartinind