15 Decembrie 2012 - 7 dintre cei 9 parlamentari ialomiteni si-au preluat *oficial* mandatele

Vineri, 14 decembrie a.c., la orele 12,00, doar 7 din cei 9 parlamentari ialomiteni si-au preluat *oficial* mandatele de deputati si senatori. Ceremonia s-a desfasurat la sediul Biroului Judetean

14 Decembrie 2012 - Alegeri parlamentare 2012. Ne-am ajuns! N-avem doar sase parlamentari, avem noua: sase de la USL, doi de la PP-DD si pe... Tinel

In Ialomita Uniunea Social Liberala a maturat pe jos cu toti contracandidatii, castigand cu peste 50 la suta cele patru mandate pentru Camera Deputatilor si si cele doua pentru Senat.

11 Decembrie 2012 - Ialomita va avea 9 parlamentari in legislativul tarii

In urma redistribuirii voturilor, mandatele pentru judetul nostru au fost suplimentate cu 3, iar beneficiarii acestora sunt doi de la PP-DD si unul de la PDL.

11 Decembrie 2012 - Alegeri parlamentare 2012: In Ialomita USL a luat tot, ARD-ul a fost inaintea PP-DD-ului doar cu Cazacu Marinica in Colegiul 2 pentru Senat

In Ialomita Uniunea Social Liberala a maturat pe jos cu toti contracandidatii, castigand cu peste 50 la suta cele patru mandate pentru Camera Deputatilor si si cele doua pentru Senat.

10 Decembrie 2012 - Ialomita: USL a castigat in judet toate mandatele de deputat si senator

Uniunea Social Liberala a fost votata in Ialomita de aproape 61% dintre alegatori la Senat si de peste 59% la Camera Deputatilor, obtinand toate cele patru mandate de deputat si doua de senator.

10 Decembrie 2012 - Ialomita: USL a castigat toate cele sase mandate de deputat si senator (numaratoare paralela)

Uniunea Social Liberala a castigat toate cele sase colegii din judet, patru de Camera Deputatilor si doua de Senat, potrivit numaratorii paralele efectuate de USL.

10 Decembrie 2012 - In Ialomita PPDD a obtinut mai multe voturi decat ARD

PP-DD s-a clasat pe locul 2 in toate colegiile de deputati din Ialomita si este in carti pentru obtinerea unor posturi de parlamentari prin suplimentarea mandatelor.

10 Decembrie 2012 - Habemus parlamentari

Rezultate dupa numaratoarea partiala a voturilor:

10 Decembrie 2012 - Toti cei 6 parlamentari de Ialomita, la USL!

Rezultatele preliminarii ale alegerilor parlamentare arata ca Uniunea Social-Liberala a obtinut o victorie detasata in judetul Ialomita.