"Angajatii din industria alimentara, care lucreaza la foc continuu, supusi unui risc ridicat de imbolnavire, au salarii mai mici decat ajutorul de somaj"

Vineri, 17 Aprilie 2020, ora 05:35
145 citiri
Reprezentantii Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara - SINDALIMENTA au trimis o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei, Klaus Johannis, Parlamentului si Guvernul Romaniei.

Acestia au semnalat ca, in timp ce o mare parte dintre romani sunt mai saraci, ramanand si fara putinii bani pe care-i castigau, politicienii nostri continua sa primeasca subventii de la bugetul de stat. Guvernul plateste ajutor de somaj si pentru cei care au contracte de munca cu timp partial. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.