Madalin Teculescu, candidatul Aliantei Pentru Ialomita la functia de primar al Sloboziei: "Primarul Teculescu va folosi referendumul daca va fi nevoie"

Vineri, 04 Mai 2012, ora 10:17
241 citiri
Fost prefect al judetului pana mai deunazi, Madalin Teculescu si-a depus marti, 1 mai, la Biroul Electoral al Municipiului Slobozi candidatura pentru functia de primar al municipiului Slobozia din partea Aliantei Pentru Ialomita (API), o grupare de formatiuni politice cu nucleul in PDL Ialomita. Inaintea acestui pas domnia sa a mai facut unul, vineri, la sediul sau de campanie amplasat in apropierea CEC Slobozia, unde a tinut sa se intretina timp de mai bine de o ora cu jurnalistii din presa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.