Proiect "Demolare constructie existenta si construire centru de zi multifunctional pentru persoanele marginalizate in comuna Stelnica"

Joi, 26 Decembrie 2019, ora 13:32
71 citiri
U.A.T. Comuna Stelnica este Promotor de Proiect al proiectului "Demolare constructie existenta si construire centru de zi multifunctional pentru persoanele marginalizate in comuna Stelnica", proiect finantat din Granturile SEE.

Proiectul beneficiaza de un grant in valoare de 11408 Euro oferit de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Granturile SEE in cadrul Programului Dezvoltare locala. Obiectivul proiectului "reprezentat de cresterea utilizarii serviciilor sociale de catre populatia care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.