VIDEO Fermierii, disperati ca seceta le-a distrus culturile: "Ne-am saturat de mesajele populiste: mergeti pe camp si produceti hrana"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Aprilie 2020, ora 13:45
146 citiri
Lipsa precipitatiilor si temperaturile neobisnuit de ridicate fac ca jumatate din suprafata agricola a Romaniei sa fie afectata de seceta, avertizeaza meteorologii, intr-o perioada si asa dificila pentru toti. Campurile sunt uscate ca in miez de vara, iar milioane de hectare cultivate cu orz, dar mai ales cu grau, sunt distruse. Fermierii sunt disperati din cauza stadiului actual al culturilor de paioase, cand mii de hectare cultivate cu grau si orz sunt calamitate de dubla seceta, pedologica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.