Cu ce specificații vine noul smartphone Nothing 2A

Vineri, 12 Aprilie 2024, ora 23:15
2090 citiri
Cu ce specificații vine noul smartphone Nothing 2A
FOTO: Nothing

Compania Nothing a anunțat oficial lansarea noului său model de telefon, Phone 2a, care își propune să redefinească segmentul mid-range al pieței de smartphone-uri. Acesta este al treilea model lansat de companie și vine cu caracteristici de top la un preț accesibil, începând de la 329 de euro pentru versiunea de bază, care include 8 GB RAM și 128 GB de stocare.

O versiune superioară, cu 12 GB RAM și 256 GB de stocare, va fi disponibilă la prețul de 379 de euro, conform informațiilor furnizate de The Verge.

Designul telefonului este emblematic pentru Nothing, având un spate semi-transparent și LED-uri personalizabile, ce oferă un aspect distinctiv într-un segment de piață unde designul exterior este adesea neglijat. Phone 2a este dotat cu un ecran OLED de 6,7 inch, protejat de Gorilla Glass 5, având o rezoluție de 1084 x 2412 și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, asigurând astfel o imagine clară și fluidă.

Cu ce caracteristici vine noul smartphone oferit de Nothing

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui model este bateria sa de 5.000 mAh, cea mai mare capacitate de baterie montată vreodată pe un telefon Nothing. Aceasta suportă încărcare rapidă cu fir de 45 W, deși nu oferă opțiunea de încărcare wireless.

În ceea ce privește performanța, Phone 2a este echipat cu chipsetul MediaTek Dimensity 7200 Pro și dispune de o clasificare IP54 pentru rezistența la praf și stropi de apă. Pe partea de fotografie, telefonul include o cameră principală de 50 MP cu stabilizare optică și un senzor ultrawide, de asemenea de 50 MP, care promite imagini de înaltă calitate.

Telefonul rulează Android 14 și include interfața Glyph de la Nothing, care oferă o temă monocromatică și funcții interactive prin LED-urile de pe spate. Acestea includ, de exemplu, trecerea automată în modul silențios când telefonul este plasat cu fața în jos, iar notificările și apelurile sunt indicate prin animații LED.

Quarterly Report - Editia 4

Realme lansează smartphone-ul realme C67. Cu ce specificații vine
Realme lansează smartphone-ul realme C67. Cu ce specificații vine
Realme lansează modelul realme C67, un dispozitiv ce vine la un preț accesibil. realme C67 este cel mai avansat model din seria C, echipat cu o platformă Snapdragon pe 6nm și o cameră...
Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Conform unui raport realizat de Counterpoint Research, piața de smartphone-uri din Europa a înregistrat o creștere semnificativă în primul trimestru al anului 2024, în linie cu trendul...
#smartphone, #Android, #telefon , #smartphone