Vivo X100 Ultra, telefonul care vrea să ofere o cameră profesională cu performanțe de top

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 04:22
2390 citiri
Vivo X100 Ultra, telefonul care vrea să ofere o cameră profesională cu performanțe de top
FOTO Facebook

Compania Vivo este pe cale să lanseze pe piață modelul X100 Ultra, un telefon care promite să rivalizeze cu Xiaomi 14 Ultra în domeniul fotografic, ducând performanța la nivelul aparatelor foto profesionale.

În contextul unei competiții acerbe pentru cel mai bun camera-phone, Vivo pare să își propună să depășească standardele impuse de Xiaomi.

Xiaomi 14 Ultra, deși nu este exemplar din punct de vedere ergonomic datorită dimensiunii sale generoase, a captivat publicul cu performanțele sale fotografice superioare. În acest context, Vivo X100 Ultra vine cu promisiuni de a eleva și mai mult aceste capabilități, chiar dacă acest lucru ar putea însemna compromisuri în ceea ce privește ergonomia și costurile, scrie Android Headlines.

Cu ce funcții mai vine noul X100 Ultra de la Vivo

Noul model de la Vivo este prevăzut cu un senzor Sony LYT-900 pentru camera principală, recunoscut pentru calitatea excepțională a imaginilor produse, mai ales în condiții de lumină scăzută. Acesta este completat de un sistem avansat de lentile care ar putea plasa X100 Ultra în topul preferințelor pentru amatorii de fotografie.

Pe lângă îmbunătățirile aduse camerei, Vivo X100 Ultra va include și o cameră periscopică de 200MP, similară cu cea a modelului Samsung S23 Ultra, dar cu caracteristici superioare de zoom optic de până la 4.3X. Telefonul va beneficia și de ultimele inovații tehnologice precum chipsetul Snapdragon 8 Gen 3, conectivitate prin satelit și opțiuni de încărcare wireless ultra-rapidă.

Cu toate acestea, Vivo X100 Ultra ar putea rămâne un produs exclusiv pentru piața chineză, datorită costurilor ridicate de producție și profilului de nișă al potențialilor cumpărători.

Quarterly Report - Editia 4

La ce preț este oferit Vivo X1000 Ultra, smartphone-ul cu una dintre cele mai performante camere
La ce preț este oferit Vivo X1000 Ultra, smartphone-ul cu una dintre cele mai performante camere
Recent, Vivo a prezentat în China noul său smartphone de top, Vivo X100 Ultra, care se distinge prin unul dintre cele mai avansate sisteme de cameră foto de pe piață. Cu un scor de 163 de...
Sony lansează un super smartphone de buget. La ce preț este oferit și ce știe să facă
Sony lansează un super smartphone de buget. La ce preț este oferit și ce știe să facă
Sony a prezentat noul smartphone mid-range Xperia 10 VI, care se remarcă printr-o baterie ce promite o autonomie de două zile și un design compact. Telefonul este conceput pentru confort și...
#smartphone, #vivo, #Android, #camera , #smartphone