Celebrul Snoop Dogg va merge la Jocurile Olimpice de la Paris

Marti, 02 Ianuarie 2024, ora 12:35
1481 citiri
Celebrul Snoop Dogg va merge la Jocurile Olimpice de la Paris
Snoop Dogg

Rapperul american Snoop Dogg a anunţat că s-a alăturat echipei de comentatori şi consultanţi a NBC, difuzorul american al Jocurilor Olimpice de la Paris din această vară.

"Am crescut urmărind Jocurile Olimpice şi sunt foarte încântat de perspectiva de a putea urmări toţi aceşti atleţi incredibili la Paris", a declarat el. "Competiţia va fi extraordinară şi, bineînţeles, eu voi aduce marca "Snoop" la toate acestea. Vor fi nişte Jocuri Olimpice epice", a mai spus el.

Snoop Dogg a apărut într-o reclamă pentru Jocurile Olimpice alături de mai mulţi sportivi americani, pentru a marca victoria echipei Green Bay Packers, cu 33-10, din NFL, în faţa echipei Minnesota Vikings.

Rapperul fusese deja invitat la Tokyo în 2021, unde a comentat evenimentul, în special în compania actorului şi comediantului Kevin Hart. Comentariile, în special în timpul probelor de echitaţie, au generat milioane de vizualizări. "El va explora locurile emblematice ale oraşului, va asista la evenimente şi competiţii şi va vizita sportivii, prietenii şi familiile lor", a explicat NBC într-un comunicat de presă, adăugând că va utiliza acest conţinut pentru a genera zilnic "Olympic Primetime Show".

Quarterly Report - Editia 4

Un francez s-a calificat pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris
Un francez s-a calificat pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris
Sportivul Felix-Pierre Duchampt va reprezenta pentru a doua oară consecutiv România la întrecerea olimpică de triatlon. Născut în Franţa şi intrat în circuitul mondial pentru România în...
Două halterofile din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Două halterofile din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, astfel că acum Team România are 88 de sportivi. Loredana Toma s-a calificat la JO, după ce s-a...
#Snoop Dogg, #jocurile olimpice, #Paris 2024 , #stiri din sport