Câți mici mănâncă românii de 1 Mai. Cererea a crescut cu 30% față de anul trecut
Social / 1 Mai
Cererea de mici pentru minivacanţa de 1 Mai din acest an s-a majorat cu circa 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, producţia estimată de procesatori fiind de aproximativ 18 milioane de mititei, ceea ce înseamnă că jumătate dintre români vor consuma acest emblematic produs, susţine Dana Tănase, director executiv al ...
Câți români sunt așteptați pe litoral în minivacanța de 1 Mai: ”Media e de 600 de lei pentru două nopți”
Vineri, 28 Aprilie 2023, ora 12:48 - Câți români sunt așteptați pe litoral în minivacanța de 1 Mai: ”Media e de 600 de lei pentru două nopți”
Social / 1 Mai
Vicepreşedintele ANAT, Cristian Bărhălescu, a anunţat că se aşteaptă peste 70.000 de turişti pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, precizând că şi staţiunile de munte vor fi căutate...
Record de obiecte pierdute în Vama Veche după petrecerile de 1 mai. "Dacă bei, o să îți pierzi telefonul și cheile! Bea într-un loc, o să fie mai simplu"
Luni, 02 Mai 2022, ora 12:26 - Record de obiecte pierdute în Vama Veche după petrecerile de 1 mai. "Dacă bei, o să îți pierzi telefonul și cheile! Bea într-un loc, o să fie mai simplu"
Social / 1 Mai
Unul dintre locurile emblematice pentru petrecerile de 1 mai este Vama Veche, zona în care mulți turiști se adună în fiecare an pentru a da startul unui nou sezon. Și anul acesta satul a...
Cele mai bune oferte pe litoralul românesc pentru 1 Mai
Luni, 25 Aprilie 2022, ora 15:25 - Cele mai bune oferte pe litoralul românesc pentru 1 Mai
Social / 1 Mai
Zeci de mii de români merg anual la mare de 1 Mai, marcând începutul sezonului estival. Drumul pe autostradă până pe litoral este în general aglomerat, iar anul acesta șoferii vor trebui...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei 1 Mai . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: 1 Mai.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - 1 Mai, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.