Ziare.com

Craiova, infratita cu Sectorul 4 - Olguta Vasilescu a devenit "sora" lui Piedone

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 15:30

   

Craiova, infratita cu Sectorul 4 - Olguta Vasilescu a devenit "sora" lui Piedone
Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, s-a intalnit vineri, la Craiova, cu o delegatie condusa de Lia Olguta Vasilescu.

Scopul intalnirii il reprezinta "stabilirea unor relatii de prietenie si cooperare intre cele doua entitati administrative, prin implementarea unui parteneriat activ de interes civic", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Cei doi primari ar urma sa colaboreze in proiecte care tin de administratia publica locala, urbanism, economie, cultura, mediu inconjurator, educatie, sanatate, turism, "precum si in alte domenii compatibile cu politicile adminsitrativ-sociale agreate de ambele parti, principalul deziderat fiind declararea Craiovei drept Capitala Culturala Europeana in anul 2021".

Piedone a fost invitat de social-democrata sa faca un tur al orasului.

"Am facut astazi primul pas catre realizarea infratirii administrative dintre Sectorul 4 si Craiova. Colega si, incepand de astazi, 'sora mea', Lia Olguta Vasilescu, este un primar tenace si destoinic, reusind intr-un timp relativ scurt sa ia pulsul administrativ, sa se implice si sa coordoneze eficient, astfel incat, ceasul sau biologic sa bata in ritmul urbei.

Am schimbat opinii referitor la directiile ce trebuie urmate pentru dezvoltarea ambelor entitati administrative si chiar am gandit cateva proiecte comune, pe care le vom pune in practica in perioada imediat urmatoare. La randul nostru, am lansat noilor parteneri invitatia de a ne intoarce vizita, prilej cu care vom semna si acordul de colaborare in plan administrativ", a declarat Piedone.

D.R.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 244 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor