Pictorial sexy in Biblioteca Metropolitana - Goala langa biroul directorului

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 11:05
8324 citiri
Pictorial sexy in Biblioteca Metropolitana - Goala langa biroul directorului
Foto: B365.ro

Blonda Roxana Nemes a pozat goala, pentru site-ul wowbiz.ro, printre rafturile intesate de carti ale Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, institutie finantata de la bugetul Primariei Capitalei.

In ipostazele lascive, focoasa blonda apare fie complet goala, fie acoperindu-si partile intime cu diverse carti, unele destinate copiilor, informeaza b365.ro.

In acelasi sediu central se afla si biroul directorului Florin Rotaru, care declara ca nu stie nimic despre aceasta poveste.

"Habar nu am. Nu mi-a spus nimeni nimic. Nu stiu cum de s-a intamplat asta. O sa ma interesez", a declarat directorul pentru sursa citata.

Rotaru a mai spus ca a declansat o ancheta interna in biblioteca, pentru a afla cine a lasat-o pe blonda sa faca poze goala in sediul central al bibliotecii.

Biblioteca in interiorul careia o blonda a pozat goala primeste de la Primaria Capitalei, condusa de Sorin Oprescu, cu care directorul Florin Rotaru se lauda ca este apropiat, un fond de achizitie de carte de aproape 100 de ori mai mare decat fondul aferent Bibliotecii Academiei si de patru ori mai mare decat cel al Bibliotecii Universitare.

Conform b365.ro, din 2009 si pana in prezent Biblioteca Metropolitana a beneficiat anual de o rectificare bugetara pozitiva in ceea ce priveste achizitiile de carte. Mai mult, incepand din 2007 a cumparat carti de mai mult de un milion de euro de la o singura persoana.

Desi sumele pentru fiecare achizitie in parte sunt de peste 15.000 de euro, nu au fost organizate niciodata licitatii. O comisie condusa de directorul Florin Rotaru a aprobat toate aceste achizitii. Omul caruia Florin Rotaru spune ca i-a dat milioane de lei are 86 de ani si sta singur intr-un apartament modest din Sectorul 3.

Reprezentantii Primariei nu au raspuns la niciuna dintre solicitarile jurnalistilor de la B365.ro referitoare la posibile nereguli constatate la Biblioteca Metropolitana din Bucuresti.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#pictorial goala Biblioteca Metropolitana, #Roxana Nemes pictorial biblioteca , #administratia