Ziare.com

Postasii ii trimit pe copii in vizita la Mos Craciun

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 13:31

   

Postasii ii trimit pe copii in vizita la Mos Craciun
Copiii din judetul Hunedoara au ocazia sa-l viziteze pe Mos Craciun la el acasa. Invitatia o fac factorii postali, care spun ca oricine poate ajunge in Laponia, daca ii scrie mosului o scrisoare foarte frumoasa.

Asta cu atat mai mult cu cat anul trecut mai multi copii din Hunedoara au vazut tinutul secret.

"Copiii care ii vor scrie o scrisoare lui Mos Craciun au posibilitatea sa il viziteze direct in Laponia pentru ca am pus in vanzare un kit care costa doar 3 lei. Practic copiii achizitioneaza un plic cu un formlar pe care il completeaza si o coala A4 pe care sa-i scrie o scrisoare lui Mos Craciun. Anul trecut, 3 copii din judetul Hunedoara au plecat in Laponia", afirma Maria Czane, diriginte OP 1 Petrosani.

Singura misiune a celor mici este sa creeze cea mai interesanta scrisoare catre Mos Craciun.

"Mos Craciun te invita in lumea povestilor" se va derula in intervalul 10 noiembrie - 31 decembrie 2010 si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani.

Toate cartile postale trebuie trimise pana in 31 decembrie si vor participa la o tragere la sorti in urma careia expeditorii vor putea castiga un voucher de 300 de lei.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Citeste mai multe despre Mos Craciun postasi copii
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 691 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor