Ziare.com

Taxa pentru vehiculele care vor tranzita orasul Cernavoda

Joi, 13 Ianuarie 2011, ora 07:42

   

Autoritatile locale au decis, miercuri seara, ca vor avea acces, in schimbul unei taxe, in Cernavoda, toate vehiculele cu masa de pana la 3,5 tone care tranziteaza si asigura aprovizionarea orasului.

Astfel, consilierii din Cernavoda au luat mai multe hotarari privind sistematizarea traficului rutier in localitate in urma restrictionarii circulatiei pe podul de peste Canalul Dunare-Marea Neagra, care a intrat, pentru un an, in reparatii, potrivit Evenimentul Zilei.

Totodata, traficul usor va fi deviat pe traseul: intersectie DN 22C - str. Constantei (DJ 223C) - Podul Sf. Maria - Str. Nicolae Titulescu - Str. Medgidiei - DJ 223C.

Pe de alta parte, autovehiculele care au greutatea intre 3,5 si 8,5 tone vor avea acces in localitate numai in cazurile in care acestea aprovizioneaza unitatile din oras si cu conditia achitarii taxei de trama stradala.

Astfel, valoarea stabilita prin hotararea consiliului local este de 30 lei pe zi, 300 lei pe luna si 700 lei pe an.

Podul de la Cernavoda, inchis circulatiei timp de un an

TIR-urile mai grele de 8,5 tone vor tranzita orasul Cernavoda numai in cazuri exceptionale pentru care se solicita aviz cu 36 ore inainte si se achita taxa de trama stradala de 60 lei pe zi, 600 lei pe luna sau 1.400 lei pe an.

Si microbuzele si autocarele de transport persoane cu masa mai mare de 3,5 tone au primit aviz de tranzitare, in schimbul unei taxe de trama stradala anuala, cu conditia efectuarii de statii si in orasul Cernavoda.

Citeste mai multe despre pod cernavoda inchis taxe oras cernavoda
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2456 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mai nu mai inventati stiri ca va faceti de cacao

varianta ziare.com : "Autoritatile locale au decis, miercuri seara, ca vor avea acces, in schimbul unei taxe, in Cernavoda, toate vehiculele cu masa de pana la 3,5 tone care tranziteaza si asigura aprovizionarea orasului."


Varianta sursei EVZ: "Astfel, vor avea acces in Cenavodă toate vehiculele cu masa de pană la 3,5 tone care tranzitează si asigură aprovizionarea orasului. " etc.

in concluzie TAXA SE PLATESTE DE LA 3.5 T IN SUS!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor