Tineri terorizati doua ore de o haita de maidanezi

Vineri, 04 Martie 2011, ora 12:25
2370 citiri
Tineri terorizati doua ore de o haita de maidanezi
Foto: Adevarul

O familie din Buzau a stat doua ore in fata blocului inconjurata de o haita de caini. Cei doi tineri au sunat la "112", dar nu i-a ajutat nimeni. De la Politia comunitara li s-a spus ca...pana nu sunt muscati situatia nu e de competenta lor, iar la primarie nu raspundea nimeni. Era ora 2 noaptea.

Mircea si Alina Barbulescu au trait spaima vietii lor cand au coborat dintr-un taxi, la ora 2 noaptea, in spatele blocului 19D de pe Bulevardul Unirii din Buzau. In cateva zeci de secunde asupra lor s-au repezit 12 caini fara stapan, scrie Adevarul.

"Am vazut cum veneau din toate partile si am incercat sa fugim undeva. Nu am avut unde si ne-am bagat intr-un colt al zidului unui bloc, macar sa-i avem doar in fata. Ne-am speriat ingrozitor pentru ca erau foarte multi si ne latrau, ne maraiau. Erau extrem de agresivi si ne incolteau din toate partile", a povestit Mircea, care a si filmat cateva minute cu telefonul mobil haita de maidanezi.

Cand au vazut ca nu pot sa plece, au sunat la numarul de urgenta 112, dar au fost plimbati intre mai multe institutii. Dispecera i-a redirectionat catre politie, iar de acolo le-a fost facut legatura cu cei de la Politia Comunitara."Cei de la Comunitara mi-au spus ca ei nu sunt hingheri si mi-au facut din nou legatura la politie. Politistul mi-a spus ca nu ne poate ajuta, ca pana nu vom fi muscati nu este de competenta lor. Am inchis si am sunat din nou dupa zece minute. Mi s-au dat doua numere de telefon de la Primarie sa sun la ora 2.00 noaptea, de parca as fi avut pe cine sa gasesc la ora aia", povesteste revoltat Mircea Barbulescu.

Dupa doua ore cainii s-au dus la culcare si cei doi tineri au reusit sa plece catre casa. Faptul ca niciun echipaj de politie nu s-a deplasat la fata locului dupa doua apeluri consecutive a determinat conducerea IPJ sa demareze o ancheta. Autoritatile locale recunosc ca problema cainilor fara stapani ii depaseste, parand a fi deocamdata greu de rezolvat.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#maidanezi, #caini vagabonzi, #tineri atacati maidanezi , #administratia