Udrea: PD-L si PNG sustin restructurarile de la Primaria Capitalei

Joi, 05 August 2010, ora 13:47
2221 citiri
Udrea: PD-L si PNG sustin restructurarile de la Primaria Capitalei
Foto; Antena

Presedintele interimar al PD-L, Bucuresti Elena Udrea, a anuntat ca atat democrat-liberalii cat si membrii PNG din Consiliul General al Municipiului Bucuresti vor sustine ordinea de zi propusa de primarul general pentru sedinta din 6 august, in care se vor face reduceri de personal, chiar daca nu sunt de acord cu unele dintre propunerile lui Sorin Oprescu.

"Atat consilierii PD-L cat si cei ai PNG vor vota maine (n.red- vineri) ordinea de zi propusa de Primarul General, chiar daca constatam ca numarul de angajati din aparatul aflat in subordinea sa directa creste in noua organigrama de la 1.025 la 1.120 de posturi", a declarat Elena Udrea intr-o conferinta de presa.

"Speram ca activitatea primarului va fi astfel mai buna si in folosul cetateanului", a comentat aceasta.

In acelasi timp, Elena Udrea a atras atentia asupra faptului ca PD-L considera ca restructurarile trebuie sa se faca in zonele in care nu se prejudiciaza contactul direct cu cetateanul si a exemplificat cu situatia reducerilor de posturi din cadrul Politiei Comunitare.

"De la 1.087 de posturi, prin organigrama actuala se ajunge la 389 de posturi, deci 1 politist la 5.000 de locuitori, asa cum prevede ordonanta de Guvern", a explicat Elena Udrea.

Aceasta a precizat insa ca reprezentantii PD-L in CGMB nu sunt de acord ca 300 din posturile ramase in cadrul politiei comunitare sa fie repartizate personalului TESA si numai 89 personalului operativ, adica politistilor care ies efectiv in strada.

Din acest motiv, consilierii PD-L vor propune reducerea mai multor posturi din cadrul compartimentului TESA si repartizarea acestora catre personalul operativ.

Intrebata de jurnalisti daca initiativele sale legate de Bucuresti, destul de dese in ultima perioada, preced o candidatura la Primaria Capitalei, Elena Udrea a declarat inca o data ca nu ia in calcul asa ceva in acest moment, PD-L urmand sa propuna pentru Primaria Capitalei pe cel care se va bucura de cea mai mare incredere si sustinere a bucurestenilor in apropierea alegerilor din 2012.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Elena Udrea Bucuresti, #Udrea restructurari Capitala, #PDL reduceri posturi Primaria Capitalei , #administratia