Asistati social cu palate si masini de lux

Sambata, 15 Mai 2010, ora 15:30
4973 citiri
Asistati social cu palate si masini de lux
Foto: Antena 3

In comuna Sadova din judetul Dolj 4.000 din cei 7.000 de localnici primesc ajutoare de la stat, desi localitatea e plina de palate, iar pe ulite circula o sumedenie de masini de lux.

Si nu este singura situatie de acest gen in judetul Dolj, autoritatile descoperind in urma controalelor efectuate ca nu mai putin de 40% din cei care beneficiaza de ajutor social nu ar trebui sa primeasca acesti bani, informeaza Antena3.

Situatia a iesit la iveala in urma controalelor efectuate timp de o luna de Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj in 14 localitati din judet.

Acestia au vazut cu ochii lor cum in Sadova, de exemplu, majoritatea celor asistati social locuiesc in vile cu cateva etaje si au masini de lux in curte, cu toate ca sustin ca nu mai au niciun venit si au nevoie de ajutor de la stat.

Inspectorii ITM au mai constatat in timpul controlului ca sunt si foarte multe persoane care cumuleaza mai multe ajutoare de la stat sau primesc somaj, dar sunt si angajati fara forme legale de munca.

Prefectul judetului Dolj sustine ca va lua masuri in acest sens.

#asistati social Sadova, #Sadova Dolj, #ajutoare stat , #ajutoare
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Cei mai multi stau pe acasa , la calculator si scriu pe forum la ziare.co .... iar seara merg la sedint la MAT sa compuna subiectele pentru a 2-a zi .