19.000 de salariati de la Complexul Energetic Oltenia iau prime impresionante de Sarbatori

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 20:42

   

19.000 de salariati de la Complexul Energetic Oltenia iau prime impresionante de Sarbatori
Cei aproape 19.000 de salariati ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor primi diverse prime cu ocazia Sarbatorilor de iarna, a decis Directoratul unitatii.

Elena Zamfir, purtatorul de cuvant al unitatii, a declarat pentru Agerpres ca pentru fiecare copil pe care il au in intretinere, salariatii vor primi cate 100 de lei de Mos Nicolae, iar prima de Craciun se va ridica la alti 700 de lei, informeaza Realitatea TV.

"In CCM este stipulat ca orice economie la fondul de salarii trebuie realocata catre salariati, de comun acord cu sindicatele. Intrucat exista economii la fondul de salarii, sindicatul a solicitat ca redistribuirea sa se faca in acest mod. Cei 100 de lei vor fi virati pana la data de 5 decembrie, iar banii reprezentand prima de Craciun vor intra in conturi pana pe 20 decembrie", a mai declarat aceasta.

In plus, purtatorul de cuvant a precizat ca programul de lucru convenit de sindicate si administratie prevede ca angajatii sa functioneze in program normal pana la 19 decembrie, iar din 20 decembrie sa mai lucreze doar angajatii de la livrari.

Descinderi la Complexul Energetic Oltenia - Mai multi directori, audiatiIn luna octombrie, jurnalistii de la Digi24 relatau ca peste 100 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia primeau, lunar, de mai bine de o jumatate de an, peste 3.000 de lei de persoana, cu toate ca nu desfasurau nicio activitate.

La momentul respectiv, Complexul Energetic Oltenia inregistra o pierdere in primele 6 luni ale anului de 193 de milioane de lei.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3737 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Axell2011
rank 1
Titlu bombastic
Asta e o prima impresionanta? 700 RON? Asa se induce ura si invidia in tara asta. Mai bine sa nu ia nimic, sau sa fie privatizati si dati afara, ca doar polueaza. Si sa le vindem pe nimic, ca nu mai e asa mult de vandut in tara asta. Bravo, ziare.com!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor