Ziare.com

Plata contributiilor drepturilor de autor se poate face si la Trezorerie

Miercuri, 25 August 2010, ora 18:03

   

Plata contributiilor drepturilor de autor se poate face si la Trezorerie
Plata contributiilor drepturilor de autor se poate face in conturi speciale la Trezorerie. Conturile sunt afisate la sediile institutiilor la care se depun declaratiile de impunere, a declarat, miercuri, presedintele Casei de Pensii, Doina Parcalabu.

"In ceea ce priveste conturile nu este problema beneficiarului. Conturile sunt informatiile care sunt adresate specialistilor, trebuie sa stie institutia care administreaza care este contul in care vor fi gestionate acele sume pe care le platiti acolo. Sunt adresate dumneavoastra in situatia in care doriti sa platiti direct la Trezorerie si sa nu mai accesati institutiile abilitate in acest sens.

Ieri (marti - n.r.)au fost anumite conturi, de astazi (miercuri - n.r.) s-a deschis un cont distinct pentru plata acestor contributii. Sunt valabile conturile afisate de institutiile publice", a explicat Parcalabu, citata de Mediafax.

Ea a declarat anterior ca persoanele care obtin venituri din activitati independente, inclusiv drepturi de autor, au obligatia de a depune cate o declaratie o singura data la Casa de Pensii, Agentia pentru Somaj si Casa de Asigurari de Sanatate, urmand sa depuna alte declaratii daca veniturile scad sub 5 salarii medii brute.

Presedintele Casei Nationale de Pensii, Doina Parcalabu, a facut aceste precizari in urma intrevederii premierului Emil Boc cu reprezentantii Aliantei Nationale a Uniunilor de Creatori (ANUC), la care au mai fost prezenti vicepremierul Marko Bela si ministrii Culturii si Finantelor, Kelemen Hunor si, respectiv, Sebastian Vladescu.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1083 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pana cand Qiombu' si Bocu' se vor declara satui,

Puteti plati si la dreak.u' si la aia mamii lui!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor