Cum se face, în realitate, celebra operațiune de "vaccinare la chiuvetă". O asistentă a fost filmată pe îndelete și apoi arestată VIDEO
Social / antivaccinist
Momentul în care o asistentă oferea certificate de vaccinare false a fost probat de procurori cu filmări concludente. O asistentă din Palermo, Italia, a fost arestată pentru că le oferea o vaccinare falsă celor care se opun imunizării, astfel încât aceştoa să beneficieze de certificate de vaccinare, informează The Guardian. ...
"Medic creștin asumat", tocat mărunt de un coleg de breaslă: "Poartă masca la fel ca orice huţupan pe la meetingurile șoșociste"
Joi, 18 Noiembrie 2021, ora 11:08 - "Medic creștin asumat", tocat mărunt de un coleg de breaslă: "Poartă masca la fel ca orice huţupan pe la meetingurile șoșociste"
Social / antivaccinist
Profesorul Vasile Astărăstoae a avut o nouă ieșire publică în care a minimizat importanța vaccinării și a normelor sanitare restrictive, menite să împiedice răspândirea COVID....

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei antivaccinist . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: antivaccinist.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - antivaccinist, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.