Ziare.com

Cine ii va tine locul mitropolitului Bartolomeu, internat la Viena

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 11:43

   

Cine ii va tine locul mitropolitului Bartolomeu, internat la Viena
Episcopul vicar Irineu Bistriteanul a preluat prerogativele mitropolitului Clujului, IPS Bartolomeu Anania, aflat in prezent internat in spitalul AKH, din Viena.

Irineu Bistriteanul va gestiona activitatea curenta a institutiei, fara a avea drept sa decida asupra schimbarii sau mutarii personalului clerical, potrivit Adevarul.

In cazul in care aceasta sedere se va prelungi foarte mult, se va intruni Consiliul Eparhial, alcatuit din 11 membri, pentru a decide anumite masuri, au declarat reprezentantii Mitripolieii Clujului, potrivit sursei citate.

Mitropolitul Bartolomeu Anania va fi supus unei interventii minim invazive

Mitropolitul Clujului, IPS Bartolomeu Anania, va fi supus unei interventii chirurgicale minim invazive, constand in montarea unei valve aortice, la spitalul Allgemeines Krankenhaus din Viena.

Interventia complexa se va face cu aparatura ultramoderna, de care nu dispun, in prezent, clinicile de specialitate din Romania, potrivit medicilor de la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj Napoca.

Mitropolitul Bartolomeu Anania, in aceeasi clinica din Viena cu Teo Trandafir

IPS Bartolomeu Anania, in varsta de 89 de ani, a fost transportat, vineri, la Viena, cu un avion sanitar, in cele mai bune conditii. In clinica in care acesta a fost internat se afla si fosta realizatoare TV, Teo Trandafir.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1437 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mai fratilor

citi poponeti mai aveti in bracati in strae scumpe cu aur?vad ca sint si comfuzi cine va lua locul poponetului celui negru.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor