Afla cheia succesului in jurnalism, muzica si actorie la cel mai amplu proiect socio-cultural

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 14:09
1112 citiri
Afla cheia succesului in jurnalism, muzica si actorie la cel mai amplu proiect socio-cultural

Luni va debuta seria de toamna-iarna a Conferintelor BookLand Evolution (editia a 3-a), cel mai amplu proiect socio-cultural.

Acesta ofera liceenilor si studentilor o oportunitate inedita de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experiente personale si interactiune directa cu personalitati marcante din Romania.

Asadar, tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 24 ani sunt asteptati sa isi cunoasca modelele care ii vor incuraja si motiva prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul sau a-si asculta vocatia.

Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 14:30 - 16:30, la Facultatea de Marketing - ASE (sala Aula Magna).

In prima zi a Conferintelor, invitatii speciali sunt: Luana Ibacka - jurnalist & trainer, Vasile Calofir - actor, DOC - cantaret hip-hop.

"Desi cartea de suflet care mi-a influentat intreaga existenta este 'Pe aripile vantului', le recomand tinerilor 'Cuvintele iti modeleaza creierul' de Dr. Andrew Newberg si Mark Waldman. Le propun sa adopte un stil autentic, care sa-i reprezinte si sa-si seteze obiective in afara zonei de confort. Abia astept sa le explic de ce motto-ul meu este 'Vorbesc ceea ce vreau sa creez'", declara Luana Ibacka.

La randul sau, Vasile Calofir afirma ca "trebuie sa te vinzi bine si sa ai cultura generala. Ca sa poti sa faci ce ti-ai propus, ai nevoie de incredere, pentru ca tot timpul te vei afla intr-o faza de start-up cu tine insati/insuti si te vei descoperi cu fiecare etapa. Tot timpul poti mai mult!" spune Vasile Calofir.

"Am mai scris proza, insa nu am scris o carte. Rima reprezinta un factor in plus de dificultate, pe cand proza e mai usor de scris. Scriu cand vreau si nu trebuie sa-mi coboare muza pe acoperis, ca sa am inspiratie.

Cand am decis sa fac numai muzica, am lasat un salariu de mii de euro, asumandu-mi un risc. Eu consider cuantificarea a orice faci sau ai printr-o suma anume drept o falie intre oameni...pe cand noi suntem toti la fel. Acum am ajuns intr-o etapa a vietii in care vreau sa construiesc", considera DOC.

Participarea la conferinte este gratuita.

BookLand pune la dispozitia tinerilor si platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in varii companii / organizatii din Romania.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#conferinte BookLand Evolution 2016, #conferinte jurnalism muzica actorie , #Bucuresti