Ziare.com

Angajatii TVR vor primi bani pentru haine

Joi, 28 Februarie 2008, ora 15:50

   

Angajatii TVR vor primi bani pentru haine
Prezentatorii, reporterii sau corespondenti din TVR vor primi, trimestrial, cate 1.000 de lei barbatii si 1.200 de lei femeile pentru a-si cumpara haine, potrivit unei hotarari a Consiliului de Administratie (CA) a Societatii Romane de Televiziune (SRTv).

"In vederea asigurarii unei tinute vestimentare corespunzatoare pentru salariatii SRTv care apar in emisiuni/programe ale SRTv in anul 2008 ca prezentatori, moderatori, reporteri, corespondenti se aproba un plafon maxim al cheltuielilor de 1.000 RON/trimestru pentru barbati si de 1.200 RON/trimestru pentru femei", se arata pe site-ul televiziunii publice.

Aceeasi hotarare precizeaza ca "lista nominala a salariatilor se intocmeste de catre directorul directiei/departamentului beneficiar(e) si se aproba de catre Comitetul Director".
Citeste mai multe despre TVR angajati bani haine
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1604 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Plang dupa bani mei!

Minunata hotarare pe bani mei !O institutie falimentara -Tleviziunea de stat.Mariti taxa sa le dam si de mancare.

 

Mana e prea adanc...

....infipta in sacul cu bani de la buget.O explicatie ;personalul CFR,TAROM,Medicii ,Judecatori,Prefecti.Ministri,etc,sant in contact direct cu publicul si primesc doar unele categorii dintre acestia uniforme ori echipament de protectie. Acesta este PLATIT DE ANGAJAT in functie de salariu, sau gratuit.Acest echipament de protectie este valoric (financiar) sub 50% din cel de la televiziune.Televiziunile particulare nu practica legal acest obicei,numai ca la TVR se poate infige adanc mana in bani publici. Vedeti de ce va iubim ?? si de ce ne iubiti??

 

Pai le dam , bonurile de masa crezi ca nu le primesc .

Ar trebui sa mareasca taxa ca sa le luam si masini personale .

 

i-auzi !

in alte locuri se practica ceea ce se numeste BARTER. oare TVR nu a auzit de asta ? Toti acei bani pentru haine, de unde vor veni ? Plus ca mai vroiau si un spatiu mai mare pentru publicitate.

 

Nu este moral

Nu este moral să primesti salarii si alte avantaje din banii contribuabililor. Ar trebui sa nu mai platim taxa.Aceasta taxa este destul de mare pentru oamenii saraci de la tara.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor