Animal Society lanseaza o noua campanie de sterilizare gratuita a pisicilor, cu sau fara stapan

Comunicat de presa
Luni, 11 Mai 2020, ora 12:29
22239 citiri
Animal Society lanseaza o noua campanie de sterilizare gratuita a pisicilor, cu sau fara stapan

Asociatia Animal Society, in parteneriat cu Vier Pfoten, demareaza o noua campanie de sterilizare a pisicilor de rasa comuna, cu sau fara stapan, din Bucuresti si din localitatile limitrofe.

Intitulata "Miau sterilizat pisica", campania se va desfasura, incepand cu data de 18 mai 2020, timp de trei saptamani, cu posibilitatea de prelungire. Sterilizarile vor fi gratuite si vizeaza doar pisicile de rasa comuna.

Campania se va desfasura pe baza de programari, acestea putand fi facute la numarul 0730.583.510, incepand cu data de 11 mai 2020.

Sterilizarile vor avea loc in clinica noastra veterinara din Popesti-Leordeni, dar, in contextul pandemiei de coronavirus, reprezentantii asociatiei noastre vor prelua animalele direct de la domiciliul solicitantilor sau din locurile indicate de catre acestia, cu respectarea stricta a masurilor de limitare a raspandirii virusului COVID-19 impuse de autoritati.

Animalele vor fi ulterior returnate proprietarilor sau in teritoriu.

"Animalele de companie ne fac viata mai usoara in aceasta perioada in care suntem izolati la domiciliu.

Este de datoria noastra sa le facem si noi viata mai usoara.

Sterilizarea este benefica nu doar pentru animale, reducand riscul de imbolnavire si incidenta comportamentelor nedorite in perioadele fertile, dar si pentru comunitatile unde acestea traiesc." spune Anca Tomescu, presedintele Animal Society.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sterilizarea in masa este cea mai eficienta si mai umana metoda de a reduce numarul animalelor fara stapan si suferinta in randul acestora.

Animal Society se angajeaza sa continue campaniile de sterilizare pe care le desfasoara de peste doua decenii si invita cetatenii din Bucuresti si din localitatile limitrofe sa contribuie la aceasta noua campanie.

Despre Animal Society

Asociatia Animal Society, cunoscuta anterior sub numele de Vier Pfoten Romania, este activa in domeniul protectiei animalelor de peste 25 de ani.

Pe langa campaniile de sterilizare in masa, asociatia deruleaza si activitati de terapie asistata de animale in beneficiul copiilor cu nevoi speciale si al varstnicilor institutionalizati, cu ajutorul unor caini de rasa comuna salvati si dresati in acest scop de echipa asociatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sterilizare gratuita pisici Bucuresti , #Bucuresti