Asfalt surpat la Eroilor: Oferta de la Primaria Capitalei pentru rezidentii afectati

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 21:44
3234 citiri
Asfalt surpat la Eroilor: Oferta de la Primaria Capitalei pentru rezidentii afectati
Foto: Arhiva Ziare.com

Rezidentii strazilor Elefterie si Dr. Gheorghe Marinescu din zona Eroilor, pe care oprirea este interzisa temporar, in urma surparii carosabilului, pot parca gratuit pe durata restrictiilor in Parcarea Operei, anunta Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Primaria Capitalei adreseaza un apel locuitorilor acestei zone sa evite parcarea masinilor pe strazile Elefterie si Gheorghe Marinescu, artere vitale pentru fluidizarea traficului in zona Eroilor, unde circulatia rutiera a fost restrictionata din cauza tasarii carosabilului in timpul lucrarilor la magistrala de metrou.

Asfalt surpat la Eroilor: Metrorex anunta ca s-au refacut utilitatile afectate - cine a platit reparatiile

Pentru a evita abuzurile, accesul in parcarea de la Opera pentru riveranii celor doua strazi se va face in baza actului de identitate al posesorului vehiculului - din care sa reiasa ca adresa de domiciliu este pe una din strazile Elefterie sau Dr Gheorghe Marinescu - si a talonului de inmatriculare al autoturismului.

Asfalt surpat la Eroilor: Ministrul Transporturilor - Sunt accidente tehnice care se intampla oriunde in lume

Restrictiile de circulatie au fost instituite, inca de sambata, iar circulatia auto in zona se desfasoara astfel: sensul de coborare dinspre cartierele Drumul Taberei si Militari se face prin soseaua Pandurilor - Calea 13 Septembrie, precum si prin soseaua Geniului - soseaua Cotroceni, iar pe sensul spre urcare catre cele doua cartiere, prin Splaiul Independentei - soseaua Cotroceni - soseaua Geniului; soseaua Cotroceni - bulevardul Iuliu Maniu - bulevardul Vasile Milea si prin Splaiul Independentei - strada Elefterie - bulevardul Eroilor.

Asfalt surpat la Eroilor: 14 locatari au fost evacuati, patru sunt cazati la un hotel

Comisia Tehnica de Circulatie a Municipiului Bucuresti a analizat valorile de trafic inregistrate in cursul zilei de luni pe arterele care fac legatura intre cartierele Drumul Taberei si Militari cu centrul Capitalei si a stabilit ca nu se impun masuri suplimentare de fluidizare a traficului fata de cele luate in cursul zilei de duminica, cand s-a decis restrictionarea traficului in zona Eroilor, se mai spune in comunicatul PMB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#asfalt surpat eroilor metrou, #trafic bucuresti asfalt surpat metrou eroilor , #Bucuresti
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5