Atentie bucuresteni! Tramvaiul 41 nu circula in weekend

Sambata, 26 August 2017, ora 07:57
2165 citiri
Atentie bucuresteni! Tramvaiul 41 nu circula in weekend
Foto: Arhiva/Ziare.com

Circulatia tramvaielor pe linia 41 din Capitala va fi suspendata sambata si duminica pentru revizia tehnica anuala, iar pentru preluarea calatorilor de pe acest traseu Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) infiinteaza linia de autobuze 641, care va circula intre terminalele "Piata Presei Libere" si "Ghencea".

Potrivit RATB, pentru executarea reviziei tehnice anuale pe traseul liniei 41, in zilele de sambata si duminica circulatia tramvaielor se suspenda.

Cat despre traseul autobuzului care va prelua calatorii tramvaiului 41, pe sensul catre terminalul "Ghencea" autobuzele vor opri in statiile amplasate in zona Institutului de Agronomie si dupa intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu, in statiile amplasate dupa intersectia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv inainte de Pasajul Grant, pe Sos. Crangasi si Str. Virtutii, in statiile corespunzatoare liniei 178 si in noua statie situata inainte de Bd. Uverturii.

De asemenea, pe Str. Brasov se va opri in statiile corespunzatoare liniei liniilor 105, 173 si 221, precum si in noua statie situata dupa intersectia cu Bd. Timisoara, iar in terminalul "Ghencea", in statiile corespunzatoare liniei 221.

Pe celalalt sens, catre Piata Presei Libere, autobuzele vor opri pe Str. Brasov, in statiile corespunzatoare liniilor 105, 173 si 221, precum si in noile statii situate dupa intersectia cu Drumul Taberei, respectiv inainte de Bd. Timisoara. De asemenea, se va opri, pe Str. Virtutii, in noua statie amplasata dupa intersectia cu Bd. Uverturii, apoi in statiile corespunzatoare liniei 178.

Pe Sos. Crangasi se va opri in statiile corespunzatoare liniei 178, pe Str. Turda in noua statie amplasata dupa Pasajul Grant, pe Bd. Maresal Alexandru Averescu in noua statie amplasata dupa intersectia cu Bd. Ion Mihalache, iar pe Bd. Marasti in noua statie amplasata dupa intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi in statiile corespunzatoare liniei 330. In terminalul "Piata Presei Libere" autobuzele vor opri in statiile corespunzatoare liniei 449.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#tramvai 41 Bucuresti circulatie oprita , #Bucuresti