Ziare.com

Bucurestenii din sectorul 6 pot verifica prin telefon debitele la plata impozitelor

Vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 20:40

   

Bucurestenii din sectorul 6 pot verifica prin telefon debitele la plata impozitelor
Toate ghiseele Serviciului Public pentru Finante Publice Locale Sector 6 vor fi inchise pe 1, 2 si 3 decembrie 2010, ultima zi de lucru cu publicul din saptamana viitoare fiind marti, 30 noiembrie, urmand a se face inlocuirea soft-ului de lucru cu unul mult mai performant si instalarea, in premiera, a unui call-center.

Sediile Serviciului Public pentru Finante Publice Locale Sector 6 se vor redeschide pentru public din data de 6 decembrie.

Potrivit unui comunicat este vorba de un robot telefonic capabil sa preia - pe acelasi numar - si sa directioneze simultan cateva sute de apeluri telefonice.

Cetatenii nu vor mai trebui sa astepte pana cand prind linia libera sau sa fie redirectionati la alte numere, in functie de problema pe care o au de rezolvat. Pur si simplu vor apela, cu tarif normal, numarul 021/413.77.90 si, fie vor alege sectiunea care ii intereseaza, fie vor intra in legatura cu un operator competent si informat.

Totodata, va fi implementat modulul de verificare a debitelor prin telefon. Contribuabilii vor apela call-center-ul si, prin tastarea CNP-ului, vor fi informati asupra datoriilor pe care le au de plata pentru case, terenuri, automobile si amenzi. Procedura este securizata si in conformitate cu standardele europene in domeniu.

Investitia pentru reconfigurarea centralei telefonice si implementarea call-center-ului s-a ridicat la 6.000 de euro, iar banii provin din bugetul SPFPL Sector 6.

Tot incepand de luni, 6 decembrie, cetatenii care vor accesa pagina www.taxelocale6.ro, vor gasi o varianta optimizata a site-ului si vor putea alege sectiunea plata electronica pentru a achita online taxele si impozitele.

Toate operatiunile derulate prin Internet si prin cele opt infochioscuri aflate in marile centre comerciale ale Sectorului 6 sunt scutite de orice comision.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 3830 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor