Bucuresti: Titan Sud, gara de unde pleaca un singur tren

Luni, 30 Noiembrie 2009, ora 14:28

   

Bucuresti: Titan Sud, gara de unde pleaca un singur tren
Halta Titan Sud, care in vremurile comuniste purta numele de 23 August, a fost construita in 1985 pentru a deservi navetistii de pe ruta Bucuresti - Oltenita, care munceau la fostele uzine Malaxa. Din anul 1998, etajul cladirii este locuit de o parte din cei sase angajati. Ei asigura circulatia trenurilor personale 8081, 8082, 8061 si 8062, adica cele doua curse dus-intors pe ruta Bucuresti Titan Sud - Oltenita.

Primul tren pleaca la semnalul impiegatului, fara a mai fi anuntat, la ora 8.45, scrie reporterul cotidianului Adevarul. Activitatea garii incepe insa la ora 6.00 dimineata, cand soseste primul tren de la Oltenita. De asemenea, pe cele doua linii mai trec vagoanele unui operator industrial.

Casa se deschide cu putin timp inainte de sosirea trenului, iar bilet isi iau doar cei zelosi sau cei care merg prima data cu personalul 8081. Pana la Oltenita biletul costa 5,4 lei, iar nasul poti sa-l cumperi chiar si cu un leu.

Reprezentantii Regionalei CFR Bucuresti declara un flux de aproximativ 1.000 de calatori pe luna, ceea ce ar insemna doar numarul celor care isi cumpara bilet pentru una dintre statiile de pe acest traseu.


Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5334 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
OLTENITEANUL
rank 1
CHELTUIELI BUGETARE
SUNT DIN OLTENITA SI NU AM MAI MERS CU ACEST TREN DE VREO ZECE ANI;DAR SI ATUNCI BILET I-SI LUA 1% DIN CALATORI, 99% MERGAND CU NASUL(MAJORITATE TIGANI DIN COMUNELE DINTRE CELE DOUA ORASE),AU FOST SI PE LA TELEVIZOR DATE CATEVA DINTRE RAZIILE FACUTE DE C.F.R.IMPREUNA CU POLITIA T.F.SI MAI SUNT IN TARA CATEVA ASTFEL DE GAURI BUGETARE, NICI NU STIU DE CE NU SE ASTUPA ASTFEL DE GAURI;OARE NASII COTIZEAZA MAI SUS, CA LA VAMA???
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor