Bucurestiul sub apa - vezi zonele inundate

Joi, 11 Februarie 2010, ora 14:02
6684 citiri
Bucurestiul sub apa - vezi zonele inundate

Dupa ce timp de cateva zile bucurestenii s-au luptat cu nametii de zapada, acum ei se confrunta cu strazile transformate in adevarate lacuri.

Ploaia care a cazut in timpul noptii de miercuri spre joi a facut ca Bucurestiul sa se transforme intr-o mica Venetie.

In unele zone, apa depaseste 30 de centimetri, iar mijloacele de transport in comun circula cu dificultate. Liniile RATB 226 si 139 au fost deviate din cauza inundatiilor de pe traseu.

In zona Barbu Vacarescu, tramvaiele nu au mai putut inainta din cauza apei, asa ca au deschis usile iar pasagerii au fost evacuati. Oamenii au fost nevoiti sa isi continue drumul prin apa care le ajungea aproape de genunchi.

Aceeasi situatie este si in zonele Straulesti din sectorul 1, Titan dar si pe bulevardul 1 Decembrie din sectorul 3, unde masinile circula cu dificultate, apa ajungandu-le pana la jumatatea portierei.

De altfel, pe toate arterele principale din Bucuresti se circula cu dificultate, bara la bara.

Primarii de sectoare le-au cerut firmelor de deszapezire sa ridice zapada de pe drumuri, pentru a evita inundatiile.

UPDATE: Strazile afectate de apa, in Bucuresti: Corneliu Coposu, Sfanta Vineri, Bulevardul Aviatorilor, Pescarus, Dimitrie Cantemir, Marasesti, Fainari, Calea Mosilor, Dimitrie Cantemir, Lanariei, Piata George Cosbuc, Piata Unirii, Bulevardul Obregia, Nitu Vasile, Bulevardul Alexandriei (in zona penitenciarului), Soseaua Colentina, Doamna Ghica, Barbu Vacarescu, Lacul Tei, Pod Opera, Pod Eroilor, Bulevardul Aviatorilor, Aleea Modrogan, Pod Baneasa (in zona Peco), Piata Mihail Kogalniceanu, Bulevardul Eroilor, Eroilor Sanitari, Splaiul Independentei nr.2, Calea Dudesti, Posta Vitan, Dristor, Camil Ressu, Liviu Rebreanu, Bulevardul Iuliu Maniu, Dreptatii, Bulevardul Dacia, Piata Romana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#inundatii Bucuresti, #apa strazi Bucuresti, #inundatie strazi Bucuresti , #Bucuresti