Ziare.com

Bugetul Ministerului Muncii, suplimentat cu 15 milioane de lei

Miercuri, 17 Decembrie 2008, ora 17:29

   

Bugetul Ministerului Muncii, suplimentat cu 15 milioane de lei
Bugetul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse va fi suplimentat cu suma de 14,8 milioane de lei pentru asigurarea alocatiei de stat aferente lunii decembrie 2008.

Banii necesari provin din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2008, se arata intr-un comunicat trimis redactiei ziare.com.

Prin OUG nr. 186/2008 pentru rectificarea bugetului de stat pe anul 2008, a fost aprobata suplimentarea bugetului MMFES cu 1,085 miliarde lei, urmand ca, pentru acoperirea tuturor drepturilor acordate prin acest minister, sa se efectueze distribuiri de credite in cadrul bugetului aprobat.

Din aceasta suma, circa 650,9 milioane de lei au fost alocate pentru plata pensiilor, iar 434 milioane de lei pentru plata drepturilor de asistenta sociala, respectiv drepturi pentru persoane cu handicap, indemnizatii pentru cresterea copilului, alocatii de stat pentru copii a caror plata se efectueaza in luna decembrie 2008.

Valoarea totala a fondurilor necesare pentru plata acestor drepturi in luna decembrie este de 640 milioane lei.

Din sumele existente si din cele aprobate a fost asigurata suma de 625,3 milioane de lei, prin urmare a fost necesara suplimentarea bugetului cu 14,8 milioane de lei.

Aceste sume nu au putut fi obtinute prin redistribuire de credite in cadrul bugetului aprobat MMFES, precizeaza comunicatul Guvernului.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 627 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor