Canicula si in Bucuresti: Ce masuri ia Primaria

Miercuri, 07 August 2013, ora 08:55
1212 citiri
Canicula si in Bucuresti: Ce masuri ia Primaria
Foto: Adevarul

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) anunta suplimentarea numarului corturilor medicale anticanicula, ca urmare a mentinerii temperaturilor ridicate, fiind amenajate un numar de 24 de astfel de spatii in Capitala, dotate cu aer conditionat, apa, personal medical si aparatura de specialitate.

Potrivit unui comunicat PMB, corturile sunt amplasate in urmatoarele locatii: Unirii (11 iunie); Spitalul Coltea; Parcul Cismigiu (intrarea principala, vis a vis de Prefectura Municipiului Bucuresti); Piata Romana (langa statia de metrou); Piata Victoriei (langa muzeul Grigore Antipa); Parcul Carol (intrarea principala); Piata Roma (langa Magazinul Bucuresti); Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle); Gara de Nord Universitate (Facultatea de Arhitectura) si Statia Titan (langa Posta Titan).

Cod galben de canicula pana miercuri - vezi judetele afectate (Video)

Acestea se mai gasesc la Piata Obor; Piata Dristor (langa statia de metrou Dristor 1); Piata Crangasi (intrarea in Parc); Parcul Tineretului (intrarea in parc, b-dul Tineretului); Piata Operei (Str. Dr. Lister); Piata Moghioros; Piata Unirii (in fata Bisericii Sf. Ioan); Piata Iancului (langa statia de metrou); Piata Regina Maria (intersectia b-dul Regina Maria cu str. 11 iunie, langa Biserica Sf. Nicolae Vladica); Academia de Studii Economice, intrarea Caderea Bastiliei; Parc Herastrau (Pavilionul H); Piata Rosetti Piata Muncii (vis a vis de statia de metrou);

PMB reaminteste ca Directia de Asistenta Sociala (DGASMB) a amenajat mai multe puncte de prim ajutor unde bucurestenii pot beneficia de apa si aer conditionat, la sediile sale, in intervalul orar 08:00-16:30)

Pentru oamenii cu venituri mici, cat si pentru cei care nu au apa curenta, DGASMB asigura, in incinta Complexului de Servicii Sociale pentru adulti Sf. Ioan din Bdul. Theodor Pallady, nr. 64, sector 3 si la sediul DGASMB din str. Salcetului nr. 5 sector 4, o baie complet amenajata pentru igiena personala, intre orele 08:00-16:30.

In ceea ce priveste Planul de Igienizare a Capitalei, operatorii de salubrizare din toate sectoarele vor continua activitatile de stropit a carosabilului (la primele ore ale diminetii, seara sau pe parcursul noptii, astfel incat sa nu fie influentat indicele de confort termic).

Apa Nova continua sa asigure alimentarea cu apa potabila a celor 60 de cismele existente pe raza Municipiului Bucuresti si asigura alimentarea cu apa potabila a sistemelor de umidificare a aerului (punctele de racorire).

De asemenea, operatorii de salubrizare vor elimina toate acumularile necontrolate de deseuri si se vor monitoriza zonele de periferie astfel incat sa se intervina imediat in cazul in care apar noi depozite necontrolate de deseuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cort prim ajutor Bucuresti, #cort prim ajutor canicula, #canicula Bucuresti, #canicula Bucuresti cort ajutor , #Bucuresti