Circulatia pe sub Pasajul Basarab, redeschisa de miercuri (Video)

Miercuri, 15 Septembrie 2010, ora 07:36
2444 citiri
Circulatia pe sub Pasajul Basarab, redeschisa de miercuri (Video)

Lucrarile de la nivelul solului in zona Pasajului Basarab au fost finalizate, astfel ca, incepand de miercuri, se va redeschide circulatia rutiera pe arterele din jurul podului.

Astfel, masinile vor putea circula din nou pe bulevardul Vasile Milea, pe ambele sensuri intre Bulevardul Iuliu Maniu si Soseaua Orhideelor, pe Soseaua Grozavesti, pe ambele sensuri intre Piata Leul si Bulevardul Vasile Milea, pe Soseaua Orhideelor, sensul dinspre Bulevardul Regiei spre Pod Grozavesti si pe Soseaua Orhideelor, pe ambele sensuri intre Calea Giulesti si Bulevardul Regiei, pe Splaiul Independentei, pe ambele sensuri de o parte si de alta a raului Dambovita, potrivit unui comunicat de marti al Primariei Capitalei, remis Ziare.com.

De asemenea, se va putea circula pe locala pasajului pe partea centrului comercial Carrefour intre Splaiul Independentei, Pod Grozavesti si Calea Plevnei dar si pe localele pasajului pe Soseaua Nicolae Titulescu intre Calea Grivitei si Bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

Intersectia Calea Plevnei cu Calea Giulesti si Soseaua Orhideelor va avea o noua organizare.

Totodata, pe Splaiul Independentei, intre Orhideelor si strada Petre Popovat, se va circula pe sens unic dinspre Pod Cotroceni spre Soseua Virtutii.

Si pe Splaiul Independentei, intre Strada Alexandru Borneanu si Soseua Cotroceni, se va circula in sens unic dinspre Soseua Virtutii spre Podul Cotroceni, dar si pe Strada Economu Cezarescu intre Bulevardul Vasile Milea si Strada Alexandru Borneanu pe sensul dinspre Bulevardul Vasile Milea spre Strada Alexandru Borneanu.

Circulatia pe Bulevardul Vasile Milea intre Strada Economu Cezarescu si rampa de coborare a pasajului spre Bulevardul Iuliu Maniu se va realiza partial pe calea de rulare a tramvaielor cu cate doua benzi pe sens.

Circulatia rutiera ramane inchisa pe Bulevardul Dinicu Golescu, intre Soseaua Orhideelor si Strada Fluviului si pe Soseaua Orhideelor, intre Calea Plevnei si Bulevardul Dinicu Golescu.

Linia RATB 105 va functiona, pe sensul spre Piata Presei Libere de la intersectia Bulevardului General Vasile Milea cu Bulevardul Iuliu Maniu, pe Bulevardul General Vasile Milea, Podul Grozavesti, Soseua Orhideelor, Calea Plevnei, Strada Barierei, Strada Fluviului, Bulevardul Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord, apoi traseul actual.

Pe sensul spre Valea Oltului, autobuzele liniei 105 vor circula de la Piata Garii de Nord pe Bulevardul Dinicu Golescu, Strada Fluviului, Calea Plevnei, Soseua Orhideelor, Bulevardul Vasile Milea, apoi traseul actual.

Linia 635 va functiona, pe sensul Vasile Parvan, de la intersectia Bulevardul General Vasile Milea cu Iuliu Maniu, pe Vasile Milea, Podul Grozavesti, Soseua Orhideelor, Calea Plevnei, Strada Barierei, Strada Fluviului, Bulevardul Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord, apoi traseul actual.

Pe sensul spre Ghencea autobuzele liniei 635 vor circula de la Piata Garii de Nord pe Bulevardul Dinicu Golescu, Strada Fluviului, Calea Plevnei, Soseua Orhideelor, Bulevardul Vasile Milea, apoi traseul actual.

Linia 601 va functiona intre Piata C.A. Rosetti si Semanatoarea pe Bulevardul Carol I, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Mihail Kogalniceanu, Splaiul Independentei (malul stang), Strada General Petre Popovat, Soseaua Virtutii, Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere pe Splaiul Independentei (malul drept), Bulevardul Mihail Kogalniceanu, Bulevardul Regina Elisabeta si Bulevardul Carol I.

Autobuzele vor opri pe Splaiul Independentei (malul stang) in statiile: A.N.E.F.S, Facultatea de Filosofie, Complex Grozavesti, Camin U4, Complex Regie, General Petre Popovat, pe Strada General Petre Popovat in statia Piata Crangasi, apoi in statiile actuale.

Liniile 178 si 644 vor reveni pe traseul de baza, pe sens Sala Palatului, respectiv Fluviului, de la intersectia Calea Giulesti cu Strada Boisoara, pe Calea Giulesti, Calea Plevnei, apoi traseul actual.

Si liniile 162 si 163 vor reveni pe traseul de baza din Strada Pascal Cristian pe Strada Boisoara, Calea Giulesti, Soseua Orhideelor, Bulevardul Regiei, cu intoarcere pe Strada Pascal Cristian, Strada Mihai Zamfirescu, Strada Ceahlau, apoi traseul actual.

Totodata, linia 607 se desfiinteaza iar circulatia tramvaielor in zona Pasajului Basarab ramane suspendata.

Incepand de joi, pentru fluidizarea traficului in zona Calea Grivitei si Soseaua Titulescu, se vor institui sens unic pe Strada Petru Rares, intre Bulevardul Alexandru Ioan Cuza si Calea Grivitei (sensul dinspre Bulevardul Alexandu Ioan Cuza spre Calea Grivitei dar si pe Strada Ialomicioarei si aleea de legatura dintre Strada Ialomicioarei si Calea Grivitei intre Strada Comana si Calea Grivitei (sensul dinspre Calea Grivitei spre Strada Comana.

Autoritatile atentioneaza soferii sa circule cu maxima atentie in zona pasajului Basarab.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#circulatie Pod Basarab, #circulatie rutiera Bucuresti , #Bucuresti
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
"Circulatia .... redeschisa circulatiei"!!
Poza Violet
Violet
rank 5