De unde se ridica masini in marile orase

Luni, 22 Martie 2010, ora 13:22
3831 citiri
De unde se ridica masini in marile orase

In lipsa locurilor de parcare, multi soferi din Bucuresti, dar si din alte orase din tara se trezesc ca autoturismele le-au fost ridicate, iar pentru a le recupera trebuie sa plateasca sume destul de mari din buzunarul propriu.

Soferii din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi, Oradea si Craiova trebuie sa stie ce zone sa evite pentru a nu ramane fara masini, informeaza Gandul.

Calea Dorobanti, intersectia Stefan cel Mare cu Lizeanu sau in zonele unde aproape ca nu exista locuri de parcare sunt cele de unde se ridica masini.

Exista insa si situatii unde atat firmele care se ocupa cu aceasta activitate, cat si politia au propriii informatori care le dau ponturile.

In cazul in care vi s-a ridicat masina in Sectorul 1 o puteti gasi depozitata in Aleea Matelotilor 31-43, iar taxa totala (ridicare, transport si depozitare) este de 833 de lei, in cazul masinilor mici, respectiv 952 de lei, in cazul masinilor de peste 3,5 tone. Taxa creste cu 357/476 de lei pentru fiecare zi de depozitare ulterioare primelor 24 de ore.

In Sectorul 2 masinile sunt depozitate in comuna Afumati (Ilfov), strada Fabricii nr. 2. Taxa totala (exclusiv amenda): 523,6 lei plus 180 de lei pentru fiecare zi suplimentara de depozitare.

In Sectorul 3 masinile sunt depozitate in Soseaua Dudesti, nr. 2-6. Taxa totala (exclusiv amenda) este 550 de lei plus 150 de lei pentru fiecare zi suplimentara de depozitare. Se aude ca taxa va fi curand dublata.

In sectorul 4 ridicarea masinilor va demara la 15 aprilie 2010. Taxa totala (exclusiv amenda): 476 lei plus 297,5 lei pentru fiecare zi suplimentara de depozitare (pentru primele 24 de ore nu se percepe taxa de depozitare).

In sectorul 6 masinile sunt depozitate in Aleea Manastirea Varatec 14-16. Taxa totala (exclusiv amenda): 570 de lei plus 220 de lei pentru fiecare zi suplimentara de depozitare.

Unde se ridica masinile in provincie

In Brasov soferii trebuie sa fie atenti unde parcheaza in zona Primariei, Prefecturii, hotelurilor Aro Palace si Capitol, strazile Muresenilor si Nicolae Balcescu, bulevardul 15 Noiembrie.

In Timisoara cele mai riscante locuri sunt Bd Regele Carol, Bd Regele Ferdinand, str. Mihai Eminescu, str. General Praporgescu, Bd. Parvan, Bd. Titulescu, Bd. Dragalina, Spitalul Judetean, Spitalul de Cardiologie.

La Oradea locurile vizate sunt Parcul Traian, unde se afla Judecatoria, Tribunalul, Curtea de Apel, Consiliul Judetean si Prefectura; zona Primariei Oradea si cea a Teatrului de Stat, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

La Iasi cele mai vanate zone sunt Podu Ros, la intrarea pe strada Sf. Lazar, in centrul Civic - in fata Magazinului Moldova, in Copou, dar si pe bd. Tudor Vladimirescu.

La Craiova, se "ridica" masini din zona Prefectura-Primarie-Universitate. De luni pana vineri, pentru ca angajatii RAT Craiova au liber in weekend. Operatiunea este facuta de Regia Autonoma de Transport Craiova.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#ridica masini Bucuresti, #zone soferi evita, #Iasi Timisoara Craiova , #Bucuresti