Fetita Lianei Stanciu incepe chimioterapia

Luni, 29 Octombrie 2007, ora 08:04
14626 citiri
Fetita Lianei Stanciu incepe chimioterapia

Fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, Teodora, incepe luni lupta cu cancerul, intrand in programul de chimioterapie al Spitalului de Copii "Sf. Anna", din capitala Austriei, Viena, relateaza Evenimentul Zilei in pagina electronica.

Cea care a lansat campania pentru strangerea celor 80.000 de euro necesari pentru spitalizarea si tratarea micutei Teodora este Mihaela Radulescu, o prietena apropiata a Lianei Stanciu.

Potrivit impresarei trupei Bere Gratis, Ruxandra Ion, Teodora s-a simtit rau duminica trecuta, cand a fost dusa la Spitalul de Urgenta, apoi la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti. Dupa zile in care fetita a fost supusa mai multor analize, a fost depistata cu nodul la colon. In urma altor investigatii facute la Viena, micuta Teodora a fost despistata cu trei noduli cancerosi, unul la colon, precum a reiesit si in urma analizelor efectuate in tara, insa si alti doi noduli, la plamani.

Potrivit Mihaelei Radulescu, pana vineri la pranz, se stransesera circa 135.644 de euro, bani care au fost virati in conturile spitalului vienez.

"Liana si Mihai si-au dorit discretie, dar a fost necesar sa-i conving ca nu se pot strange atatia bani, intr-un interval de timp atat de scurt, fara o campanie facuta profesionist.

Liana a inteles ca trebuie sa fac publica aceasta poveste, si pentru mine e suficient. Ii rog pe toti cei care pot strange cu discretie astfel de sume sa o faca, pentru ca mai sunt si alti copii bolnavi de cancer, fara nicio sansa", a explicat Mihaela Radulescu.

De asemenea, in timpul emisiunii "Duminica in familie", din 28 octombrie, tatal Teodorei, Mita, a intrat in direct prin telefon si a multumit tuturor celor care nu au ramas indiferenti.

"Vreau sa le multumesc absolut tuturor celor care au avut, incepand de la un gand foarte frumos pentru noi si pana la cei care au donat sume extraordinar de importante insotite tot de aceste ganduri", a declarat Mita, de la Viena.

"Teodora este bine acum. Razboiul incepe maine (luni). O sa fie o perioada foarte lunga", a mai adaugat tatal micutei.

"De maine (luni) incepe cea mai grea perioada pentru noi, pe care vom incerca sa o depasim cu curaj. Totul depinde de reactia organismului la aceast tratament", a explicat Mihai.

Printre cei care au donat bani pentru salvarea vietii Teodorei se numara Mihaela Radulescu, Alice Barb si George Ivascu, Maria Apostol, Elena Lasconi, Corina Dragotescu, Holograf, Mandinga, Manuela Fedorca, Andreea Raicu, Virgil Iantu, Laura Andresan, Mircea Badea, precum si toate posturile de radio si televiziune si cluburile de fotbal Dinamo, Rapid si Steaua.

In functie de cum va reactiona tumoarea la chimioterapie, medicii urmeaza sa stabileasca daca mai e nevoie sau nu de interventie chirurgicala. Chimioterapia are rolul de micsora nodulii cancerosi, astfel incat sa permita interventia medicilor prin operatie. In urma sedintelor de chimioterapie scade si riscul de metastaze.

Conturile in care puteti sa depuneti bani pentru micuta Teodora:

Euro: RO 02 BACX 0000 0001 1784 4320

Lei: RO 78 BACX 0000 0001 1784 4310

Ambele conturi sunt la UNICREDIT Tiriac Bank

pe numele Mihaela Schwartzenberg

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...