Firea inchide Calea Victoriei si ne invita la animatori pe picioroange si papusi uriase

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 17:39
3683 citiri
Firea inchide Calea Victoriei si ne invita la animatori pe picioroange si papusi uriase
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Gabriela Firea a anuntat, marti, ca in perioada 15-17 aprilie Calea Victoriei va deveni pietonala.

Astfel, in cadrul evenimentului "La pas pe Calea Victoriei", vor avea loc "diverse manifestari artistice de strada, menite sa insufleteasca orasul", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Asa cum am promis, una dintre cele mai importante strazi din centrul Bucurestiului devine pietonala timp de trei zile si se transforma intr-un spatiu urban alternativ, unde cultura si istoria se intalnesc cu distractia si relaxarea. Invit cu drag toti bucurestenii la o plimbare la pas pe Calea Victoriei, unde Municipalitatea a organizat o serie de manifestari culturale speciale, cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Toti vizitatorii sunt asteptati sa participe la spectacole si concerte cu intrare gratuita, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, papusi uriase, portretisti si caricaturisti", a spus Firea.

Citeste si Firea face concurs: Cea mai frumoasa fatada, cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa curte din Bucuresti

In aceste zile, pe segmentul de la intrarea dinspre Piata Victoriei pana la strada George Enescu, Calea Victoriei va fi destinata exclusiv pietonilor. Cei interesati vor gasi aici ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, facepainting si alte surprize.

"Atmosfera Sarbatorilor Pascale va fi intretinuta de un program muzical deosebit, sustinut de Corul barbatesc "Armon" si Corul Academic "Divina Armonie" si de prezenta unor muzicieni stradali, care isi vor pune in valoare talentul la instrumente precum chitara, vioara, flaut, saxofon, viola, violoncel si pian electric", precizeaza primaria, care spune ca ii asteapta pe bucuresteni si pe turistii din Capitala sa vina la plimbare pe Calea Victoriei sambata si duminica, intre orele 10:00 - 20:00 si luni intre orele 10:00 - 18:00.

A.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Firea Calea Victoriei pietonala, #Calea Victoriei pietonala, #Bucuresti Calea Victoriei pietonala , #Bucuresti