Inca trei zile de frig, in toata tara

Duminica, 22 Februarie 2009, ora 09:42
1880 citiri
Inca trei zile de frig, in toata tara

Vremea se mentine rece si duminica, cand, local, va fi chiar ger cursul noptii. Cerul va fi mai mult noros in sudul, estul si centrul tarii, iar in restul teritoriului innorarile vor fi temporare.

Mai ales in cursul zilei, vor fi ninsori slabe pe arii restranse in Oltenia, Muntenia si Moldova si doar izolat in celelalte zone. Vantul va sufla in general moderat in regiunile sud-estice si va fi slab in rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 4 grade, iar cele minime intre -15 si -3 grade, usor mai coborate in depresiuni. Presiunea atmosferica va scadea, informeaza meteorologii.

In Bucuresti, vremea va fi rece, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi conditii sa ninga slab, mai ales in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 2 ... 3 grade, iar cea minima de -6 ... -4 grade. Presiunea atmosferica va scadea.

La munte, vremea va fi rece, local geroasa in cursul noptii. In Carpatii Meridionali si Orientali cerul va fi mai mult noros si mai ales in cursul zilei va ninge pe arii restranse.

In Carpatii Occidentali innorarile vor fi temporare si doar izolat va ninge slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Ziua de luni va incepe cu ceata, local, in zonele de campie. Regimul termic nu se va lasa stingherit nici de aparitia soarelui, asa ca vremea ramane rece: minus 3 grade la Craiova, 2 grade la Timisoara si Cluj, 3 la Giurgiu. Cele mai ridicate valori sunt asteptate in estul tarii: 4 grade la Suceava, Bacau si Galati.

Si in Bucuresti va fi o zi destul de rece, cu 3-4 grade Celsius la amiaza, in conditiile in care cerul ramane noros. Vestea buna e ca precipitatiile lipsesc, iar vantul nici macar nu adie.

Marti, fulgii de nea vor fi scumpi la vedere, si doar izolat e posibil sa mai zarim cativa, rataciti, in schimb in zonele joase ceata va fi iarasi prezenta local, mai ales in Campia de Vest si Campia Romana.

Temperaturile raman modeste, de la minus 3 grade la Craiova pana la 5 pe litoral, la Constanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#frig ploaie duminica, #ploaie ninsoare vreme , #Bucuresti