Inscrierile pentru a obtine vouchere pentru biciclete au fost suspendate, dupa ce s-au depus mii de cereri

Marti, 25 Iulie 2017, ora 20:57
5698 citiri
Inscrierile pentru a obtine vouchere pentru biciclete au fost suspendate, dupa ce s-au depus mii de cereri
Foto: Arhiva Ziare.com

Inscrierile pentru pentru obtinerea unui voucher in valoare de 500 de lei in vederea achizitionarii unei biciclete au fost suspendate marti seara dupa ce, pana la ora 18.30, fusesera procesate 4.136 de cereri depuse la Centrul de Relatii cu Publicul, iar alte peste 14.500 de solicitari fusesera trimise pe mail.

PMB a anuntat ca suspendarea va fi valabila pana cand vor fi verificate toate cererile si vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului programului "Biciclisti in Bucuresti", existand posibilitatea suplimentarii numarului de vouchere.

Toate cererile transmise prin e-mail vor primi un numar de inregistrare, in ordinea procesarii acestora, care va fi comunicat prin e-mail fiecarui solicitant, a mai anuntat Primaria Capitalei.

"Dupa ce toate cererile vor fi procesate si vor fi primit numar de inregistrare, se va proceda la filtrarea bazei de date pentru inlaturarea inscrierilor multiple, dat fiind faptul ca regulamentul prevede clar ca fiecare cetatean poate solicita un singur voucher.

Pentru a se putea garanta principiul "primul venit, primul servit" in alocarea voucherelor, cererile vor fi inregistrate in functie de data si ora procesarii, in cazul celor depuse la ghiseele Centrului de Relatii cu Publicul, respectiv dupa data si ora primirii solicitarii in serverul Primariei, in cazul celor trimise prin e-mail", precizeaza Primaria.

Dupa aceste operatiuni, va fi publicata pe site-ul pmb.ro, la sectiunea "Biciclisti in Bucuresti", lista numerelor de inregistrare ale tuturor cererilor admise si ordonate.

Conform PMB, in functie de numarul total al cererilor validate, va fi supus aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in proxima sedinta, un proiect de Hotarare prin care sa fie suplimentat numarul de vouchere acordat in cadrul acestui program in acest an.

Programul "Biciclisti in Bucuresti" va fi reluat si in anul urmator, iar toti solicitantii care au depus cereri in acest an si nu vor primi vouchere vor ramane in baza de date a Programului pentru editia din 2018, mentioneaza Primaria Capitalei.

Cate cereri de vouchere pentru biciclete s-au depus in prima zi la Primaria Capitalei

Cozile imense de la Primaria Capitalei la voucherele pentru biciclete continua si azi (Foto)

Primaria Capitalei a anuntat cum va acorda voucherele pentru biciclete. Atentie! Nu puteti cumpara de la orice magazin

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#PMB suspendat primire vouchere biciclete, #vouchere biciclete Primarie Bucuresti, #PMB vouchere biciclete, #regulament vouchere biciclete Bucuresti , #Bucuresti