La munte ninge in weekend

Vineri, 12 Decembrie 2008, ora 11:38
1179 citiri
La munte ninge in weekend

Dupa ce in ultimele doua zile ne-am bucurat de o vreme predominant frumoasa in aproape toate regiunile tarii, sfarsit de saptamana ne aduce vreme rece si precipitatii.

Vineri sunt asteptate ploi doar in sud-vestul tarii, cel mai probabil, pe seara. Norii vor fi prezenti insa in toata tara, iar in est si sud-est apare ceata. Vantul prezinta intensificari locale in special in jumatatea de sud a tarii.

Maximele insa se mentin ridicate asa ca temperatuilre pot ajunge pana chiar spre 11-12 in sud-est.

La munte turistii se bucura de o vreme in general frumoasa. Doar in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali, spre seara si la noapte, norii vor aduce lapovita si ninsoare. Aici, izolat, cantitatile de apa pot depasi 15 l/mp.

Sambata cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse in sud-vest si sud si izolat in rest. In zona montana vor predomina ninsorile. Vantul va prezenta intensificari la munte si local in regiunile sudice, iar in celelalte regiuni va fi slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 7 grade, usor mai coborate in depresiuni.

Si duminica cerul se mentine noros in aproape toata tara, vor fi conditii de ceata in sud si sud-est si trecator va ploua slab sau va burnita. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile masime, in scadere usoara, se vor situa intre -1 grad si 9 grade Celsius.

La munte cerul va prezenta innorari si indeosebi in Carpatii Meridionali pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, cu precadere fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#vreme rece ploi, #weekend ploi ninsori , #Bucuresti