"Marea debarasare", in sectoarele 1 si 6 din Bucuresti

Sambata, 14 Martie 2009, ora 10:37
1257 citiri
"Marea debarasare", in sectoarele 1 si 6 din Bucuresti

Primaria sectorului 1 si cea a sectorului 6 se alatura, sambata, campaniei initiate de Ministerul Mediului, ''Marea Debarasare''.

Potrivit administratiei sectorului 1, sambata, firma Romprest - prestatorul serviciului de salubritate din sectorul 1, in colaborare cu Asociatia ''Environ'', va ridica deseurile electrice, electronice si electrocasnice in cadrul campaniei nationale ''Marea debarasare''.

Cetatenii sectorului 1 pot depozita in fata imobilului de domiciliu televizoarele, radiourile, frigiderele, masinile de spalat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupa inutil spatiul in locuinte. Toate deseurile vor fi ridicate gratuit de firma Romprest.

Echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate de catre Asociatia ''Environ'' in vederea tratarilor ecologice, valorificarii si reciclarii in conformitate cu legislatia europeana de mediu.

Locuitorii sectorului 1 pot obtine informatii suplimentare la Telverde 0800.800.111, numar apelabil gratuit, 24 de ore din 24, si 021/300.29.80/81/82 - dispecerat Romprest.

Si Primaria sectorului 6 participa la campania ''Marea Debarasare''.

Astfel, cetatenii care doresc sa predea toate aparatele electrice, electronice si electrocasnice uzate pot depune aceste obiecte in fata imobilelor in care locuiesc pentru a putea fi ridicate de firma de salubrizare.

Spre deosebire de alte sectoare, unde colectarea DEEE are loc o data pe luna, locuitorii sectorului 6 pot beneficia zilnic de serviciile Urban.

Solicitari in regim de urgenta pentru ridicarea de catre DEEE a echipamentelor in sectorul 6 pot fi transmise la numarul de telefon: 0800.881.188.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#marea debarasare, #Bucuresti, #reciclare, #echipamente electrocasnice , #Bucuresti