Ziare.com

Mariana Campeanu: Pana in mai s-ar putea ajunge la 34.000 de someri (Video)

Vineri, 21 Noiembrie 2008, ora 16:15

   

Mariana Campeanu: Pana in mai s-ar putea ajunge la 34.000 de someri (Video)
Ministrul Muncii, Maria Campeanu, facand referire la ultimile evolutii de pe piata fortei de munca din Romania a declarat ca estimarile in ceea ce priveste numarul somerilor in luna mai a anului 2009, arata ca 34.000 de persoane nu vor avea un loc de munca.

Initial cifra somerilor era preconizata pentru luna martie, insa situatia actuala din Romania nu este atat de grava incat sa se ajunga la un numar atat de ridicat de someri in perioada ce urmeaza, informeaza Realitatea TV.

"Daca noi punem gaz pe foc si spunem ca e dezastru, e posibil ca acesta sa vina cu adevarat. In Romania nu este criza economica. Este posibil sa fie si trebuie sa fim precauti dar daca vom lua masurile necesare vom putea depasi dificultatile si vom trece cu bine de toate dificultatile", a declarat Maria Campeanu, ministrul Muncii.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 965 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dna Campeanu,dece nu se ofera viitorilor someri locuri de munca pentru constructia de drumuri si poduri?

Inclusiv in agricultura.
Romania dispune de multe locuri de munca daca cei care conduc aceasta bogata tara i-ar dori binele,daca ar privi si la oameni nu numai la ce mai pot acapara in interes personal

 

D-le , inplanul PNL de sustinre a economiei se aflala loc important infrastructura, iar in ceea ce priveste agricultura

Intreprinzatorii din agricultura ,incepand cu cel ce are un tractor si utilajele anexe, intra in categoria IMM-urilor si sa faca demersurile pentru a beneficia de facilitatile speciale ce se vor acorda pentru acestea.

Dupa mine guvernul va trebui sa ia in consideratie si pe cei ce vor REVENI IN TARA DIN STRAINATATE ca urmare a crizei economice. Aceasta este O PROBLEMA MAI MARE decat cei 34000 de someri, este vorba de o buna parte(eu nu pot sti cati) din cei peste 1,5 milioane de romani apti de munca. ACEASTA ESTE O MARE PROBLEMA.

Am presimtirea ca liberalii vor ramine cit Bratienii.

Va spun eu cum se rezolva problema somajului:
De ce nu se da doar viza de tranzit sau temporara la chinezi si ciuhapi? A expirat viza, roiul.

C!RIZA ECONOMICA - O BAGATELA

Ca dovada ca n u intereseaza pe nimeni acest subiect, nu exista niciun comentariu ! Ar trebui sa intereseze pe toata lumea, indiferent de virsta. Tinerii pentru locurile de munca.batrinii pentru pensii si in general, grija pentru situatia tarii. Fereasca D-zeu de mai rau ! Hai sa fim totusi optimisti ! Poate ca o sa avem un guvern responsabil !

 

VOI NU MAI PUPATI GUVERNARE

Asa ca votati P.N.Lul,noi o sa-i trimitem la munca in China,ori sa-l citeasca pe Kafka,cat de mizerabili sunteti.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor