Mersul Trenurilor se schimba duminica

Sambata, 12 Decembrie 2009, ora 08:50
3067 citiri
Mersul Trenurilor se schimba duminica

Incepand cu 13 decembrie, ora 00.01, se pune in aplicare noul plan de mers al trenurilor de calatori, valabil pana la data de 11 decembrie, ora 24.00.

Potrivit CFR, prin acest program sunt prevazute, in graficul preconizat de circulatie, 1.726 de trenuri, din care 253 de rang superior, 70 trenuri internationale si 1.336 personale, 33 sezoniere si 36 cu ordin special. Cele din urma vor circula doar in perioada marilor sarbatori religioase, vacantelor scolare sau in week-end-uri - perioade cand se inregistreaza un flux mare de calatori.

O noutate in planul de mers 2009-2010, este introducerea in circulatie a unor trenuri pe noi rute, cum ar fi Craiova - Cluj Napoca, Bucuresti Nord - Arad, prin Petrosani, Bucuresti Nord - Cluj Napoca, prin Petrosani, Brasov - Miercurea Ciuc - Siculeni, Sibiu - Bucuresti Nord, prin Ramnicu Valcea, Bucuresti Nord - Cluj Napoca, prin Sighisoara.

In ceea ce priveste traficul international, CFR asigura legaturi directe spre Viena, Budapesta, Sofia, Salonic, Chisinau, Moscova, Istanbul, Munchen, Venetia si Belgrad.

CFR recomanda pasagerilor, pentru o calatorie confortabila si pentru evitarea aglomeratiei din statiile si agentiile de voiaj, sa rezerve biletele, precum si locurile, cu anticipatie de 30 de zile, in trafic intern si 90 de zile in cel international, online, sau sa achizitioneze biletele accesand site-ul companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#mersul trenurilor 2010, #orar trenuri 2010, #trenuri noi CFR , #Bucuresti