Ziare.com

Milioane de euro ingropate in parcurile din Bucuresti

de Ovidiu Draghia
Joi, 21 Februarie 2008, ora 15:47

   

Milioane de euro ingropate in parcurile din Bucuresti
Cele mai mari parcuri din Bucuresti au intrat in atentia Ministerului Dezvoltarii si Lucrarilor Publice care doreste sa se implice in ecologizarea lor, precum si in dezvoltarea potentialului turistic si de agrement.

Pentru aceasta, ministerul va organiza o licitatie in luna aprilie a anului curent in vederea selectarii unor firme care sa puna in practica dezideratele guvernamentale.

In conditiile in care Primaria Bucuresti, gestionara parcurilor amintite, nu a fost capabila sa acceseze fondurile europene nerambursabile destinate curatarii unor lacuri din parcurile Capitalei, suma de 15 milioane de euro aruncata in joc de Ministerului Dezvoltarii reprezinta o risipa a banului public.

Fondurile europene nu au putut fi folosite din cauza carciumilor, majoritatea ilegale, inaltate langa malul lacurilor. Primaria Bucuresti nu a dorit sau nu a avut capacitatea sa le desfiinteze, conditie pusa de europeni pentru a ne da banii necesari curatarii apelor si albiilor.

La licitatia de atribuire a contractului pentru parcurile din Bucuresti vor fi acceptate doar firme cu o cifra medie de afaceri de minimum 14 milioane euro pe ultimii trei ani.
Citeste mai multe despre lacuri Bucuresti ecologizare
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2623 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor