O romanca isi scoate virginitatea la licitatie pentru a-si plati studiile

Luni, 13 Octombrie 2008, ora 11:31
10661 citiri
O romanca isi scoate virginitatea la licitatie pentru a-si plati studiile

O timisoreanca, studenta la Stiinte Economice, a decis sa-si scoata virginitatea la licitatie pentru a-si putea continua studiile, pretul de pornire fiind 5.000 de euro.

Inedita oferta a fost facuta saptamana trecuta, in timpul unei campanii desfasurate la un post de radio, scrie Bihoreanul .

Astfel, moderatorii emisiunii "Super Weekend" au promovat, in ultimele saptamani, campania "O virgina pentru Romania" incercand sa dovedeasca faptul ca inca mai exista astfel de romance, acestea fiind invitate sa povesteasca in direct, ascultatorilor, care au fost motivele pentru care au ales sa nu isi inceapa viata sexuala.

Ideea declansarii acestei campanii a pornit de la aparitia in presa a cazurilor a doua tinere, una din America si una din Italia, care si-au scos virginitatea la licitatie.

In acest context, in emisiune a venit Alina Gheorghe, de 22 de ani, care a spus ca e virgina si, mai mult decat atat, a hotarat ca a asteptat destul, vrea sa-si inceapa viata sexuala si spera sa obtina un profit substantial. Ea a anuntat ca isi scoate virginitatea la licitatie si ca asteapta sa primeasca oferte pe e-mail.

Licitatia va fi deschisa timp de doua saptamani, sustine Alina, care avertizeaza, mai in gluma mai in serios, ca lui Gigi Becali i-ar cere mai mult de un milion de euro, pentru ca ar avea de unde da.

#Alina Gheorghe, #studenta, #licitatie, #virginitate , #Bucuresti
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
" km 0 de comunism" la ""O virgina pentru Romania" după 19 vîrsta DUDUIEI din economia care DUDUIE !