PDL Bucuresti se razboieste cu "locotenentii" lui Sorin Oprescu

Duminica, 11 Decembrie 2011, ora 19:28
1985 citiri
PDL Bucuresti se razboieste cu "locotenentii" lui Sorin Oprescu

Activitatea si legalitatea contractelor incheiate la Directia de Transporturi, la Administratia Lacuri Parcuri si Agrement si la Administratia Strazilor, din cadrul primariei Capitalei, vor fi verificate de membrii din cele trei comisii de ancheta, care au fost infiintate duminica la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), de catre PDL Bucuresti.

Anuntul a fost facut de viceprimarul Capitalei, Mircea Raicu, la intersectia dintre strada Buzesti si Piata Victoriei, acolo unde Sorin Oprescu a inaugurat un tronson din diametrala Nord-Sud, lasand insa in mijlocul carosabilului doi stalpi de inalta tensiune si un semafor.

"Cei doi stalpi lasati pe partea carosabila si gropile de aici arata cat de bune sunt lucrarile lui Oprescu. Sunt facute de mantuiala si pe graba. Daca oriunde intr-o capitala civilizata din lumea aceasta ar fi avut loc vreo lucrare de executie de asemenea natura, iar primarul s-ar fi mandrit cu ea, acesta ar fi trebuit sa plece.

Oprescu i-a numit pe toti directorii si directorasii care fura si toaca zi de zi banii bucurestenilor pe astfel de lucrari. [...] Cei trei directori din fruntea acestor institutii (Administratia Strazilor, Directia Transporturi si ALPAB) sunt "

'locotenentii' lui Sorin Oprescu. Reprezinta camarila toxica si rapace care a pus mana sa lunga pe bugetul Capitalei", a declarat viceprimarul Raicu, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Pentru a verifica modul in care au fost realizate aceste lucrari, PDL Bucuresti a infiintat aceste comisii.

"Domnul Dedu trebuie sa plece din fruntea Directiei Transporturi din Primaria Capitalei. Domnul Dedu trebuie sa-si explice averea in fata ANI. Domnul Dedu va trebuie sa dea socoteala pentru contractele de la Directia Transporturi. [...]ALPAB-ul a achizitionat jardiniere cu 420 de euro. S-au dat de 6 ori mai multi bani decat pretul de piata.

In alta ordine de idei, pentru cine nu stie, in acest moment, Stadionul National, o investitie de 240 de milioane de euro, mandria lui Sorin Oprescu, marele statator care a dublat costurile, este administrata de ALPAB. Deci, de domnul Radu Popa. Dumnealui se face direct vinovat ca pana in luna mai nu se va mai putea juca fotbal pe un stadion care a costat 240 de milioane de euro", a declarat si Calin Murg.

Murg sustine ca un alt "locotenent" al primarului Capitalei, care "ca sifona banii" este Alina Roman.

"Alina Roman este mana dreapta a lui Sorin Oprescu si cea care va sifona banii de care Primarul General are nevoie in campania de la anul. Face totul la comanda lui Sorin Oprescu. Orice groapa este in subordinea Alinei Roman si, indirect, a lui Oprescu. Daca stalpul de inalta tensiune din spatele meu este in mijlocul strazii, e vina Alinei Roman si a lui Oprescu. Daca Pasajul Pipera sau Mihai Bravu nu au fost finalizate, e vina Alinei Roman si a lui Oprescu. Daca vedeti vreun parcagiu care va cere bani sa va lase sa puneti masina acolo, e vina Alinei Roman. Ea gestioneaza tot. Ea este prietena regilor asfaltului. Ea e omul cu bordurile, mana dreapta a lui Oprescu", a declarat si Calin Murg.

Cei din PDL sustin ca "sleahta pusa de Sorin Oprescu in fruntea directiilor din primaria Bucuresti trebuie sa plece acasa.

"PDL Bucuresti urmareste, prin aceste trei comisii de ancheta, sa taie trei dintre capetele balaurului coruptiei din Primaria Capitalei. Pentru binele Bucurestiului, locotenentii lui Oprescu trebuie inlaturati", se mai arata in comunicat.

I.U.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com