Piedone, cel mai gospodar dintre primarii bucuresteni

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 14:00
2600 citiri
Piedone, cel mai gospodar dintre primarii bucuresteni

Aproximativ 58% dintre bucuresteni considera ca lucrurile in Capitala merg intr-o directie gresita. Doar 20% afirma ca merg intr-o directie buna, potrivit unui studiu Avangarde.

Cercetarea mai releva faptul ca 47% dintre bucuresteni considera ca primarii de sector nu isi respecta promisiunile facute in campania electorala. 35% spun ca edilii si-au respectat promisiunile, iar 18% nu au raspuns la intrebare, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Totodata, 22% dintre participantii la studiu considera ca primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone este cel mai gospodar primar din Capitala, 20% au spus ca Liviu Negoita este cel mai gospodar edil de sector.

Cercetarea mai releva ca cei mai multi bucuresteni, 21%, sunt multumiti de de iluminatul stradal, 17% de transportul public, 12% de alimentarea cu apa iar 50% au raspuns ca sunt multumiti de alte aspecte.

La intrebarea "Care sunt aspectele de care sunteti cel mai nemultumit in Bucuresti?", 22% dintre participantii la studiu au indicat siguranta cetateanului, 20% lipsa locurilor de parcare, 17% aglomeratia rutiera iar 41% au dat un alt raspuns.

In ceea ce priveste siguranta din Capitala, 24% dintre bucuresteni au declarat ca sectorul 3 este cea mai sigura zona, 20% au spus ca sectorul 1 este cel mai sigur, 18% au indicat sectorul 4, 16% sectorul 6, 15% sectorul 2 si 7% sectorul 5.

Cercetarea mai arata ca 47% dintre bucuresteni considera ca hotii si talharii reprezinta cea mai grava amenintare la adresa sigurantei cetateanului, 11% au indicat bandele de cartier, 6% persoanele in stare de ebrietate, 4% traficantii de droguri.

Cercetarea Avangarde a fost efectuata in perioada 8-13 ianuarie 2010, pe un esantion de 1.502 persoane in varsta de peste 18 ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Piedone gospodar, #primar gospodar, #siguranta Bucuresti, #bucuresteni multumiti Capitala , #Bucuresti