Prefectul Capitalei, nemultumit de actiunile de deszapezire

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 19:35
1066 citiri
Prefectul Capitalei, nemultumit de actiunile de deszapezire
Foto: 1asig.ro

Prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, critica modul in care autoritatile locale au intervenit in actiunea de deszapezire si cere interventia urgenta, mai ales ca ambulantele au mari intarzieri in a ajunge la solicitanti.

" Am vazut ca autoritatile locale s-au fotografiat cu utilajele, pe care, dupa aceea, nu le-am mai vazut pe strazi. Ma ingrijoreaza, in special, situatia ambulantelor din trafic. Mi s-a comunicat ca au mari intarzieri si nu mi se pare normal sa ne jucam cu vietile oamenilor pentru ca autoritatile au totul pregatit pe hartie, iar in practica lucrurile sunt mult ingreunate", a declarat Atanasoaei, potrivit unui comunicat de presa remis de Prefectura.

Prefectul mai spune ca, la sedinta de dimineata a comandamentului de deszapezire din Bucuresti, structurile cu atributii - administratie publica locala, regii si societati comerciale - au afirmat ca sunt pregatite sa intervina cu toate mijloacele si materialele necesare.

Ninsoarea de marti a bulversat traficul in Capitala, pe multe artere circulandu-se foarte greu. Edilii Capitalei si cei de sector au anuntat ca actiunea de imprastiere a materialului antiderapant, inceputa din noaptea de luni spre marti, va continua si in timpul zilei, in ciuda faptului ca utilajele, ca si restul masinilor din trafic, inainteaza cu dificultate. Primarul general Sorin Oprescu a declarat ca plugurile vor iesi pe strada dupa ora 18.00, cand se va circula ceva mai lejer, si le-a cerut bucurestenilor sa nu parcheze in locurile nepermise de pe marile bulevarde, pentru a nu ingreuna si mai mult actiunile de deszapezire.

Meteorologii au emis, luni, o atentionare de ninsori si intensificari ale vantului, de marti, ora 12, pana joi, ora 12, care ar urma sa afecteze judetele din nordul, sudul, centrul si estul tarii, inclusiv municipiul Bucuresti.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#zapada Bucuresti, #blocaj trafic Bucuresti, #gheata sosele Bucuresti, #comandament iarna Bucuresti , #Bucuresti