Prima decizie a primarului interimar al Capitalei: Ce le-a pregatit bucurestenilor

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 18:24
6607 citiri
Prima decizie a primarului interimar al Capitalei: Ce le-a pregatit bucurestenilor
Foto: Facebook/Stefanel Dan Marin

Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, de la UNPR, a precizat, duminica, faptul ca ar vrea ca la sedintele consiliului sa participe si cetatenii.

"Eu zic ca merita si cativa cetateni sa stea in sala de Consiliu general la sedintele consilierilor. Este adevarat ca nu este mult loc, dar imi asum si vreau sa respect legea. Legea spune ca sedintele Consiliului local sunt publice si pana acum nu s-a respectat acest lucru. Oamenii erau parcati la mezanin si le puneam niste monitoare in fata.

Nu asa, alea vor exista ca nu vom face fata solicitarilor, dar vreau ca cel putin in ordinea inscrierilor sa participe si cetateni in sala", a spus Marin, care a fost ales primar interimar dupa ce consilierii PNL si PSD au transmis ca nu vor sa preia interimatul.

Potrivit StirileProTV.ro, ca urmeaza sa discute cu consilierii municipali despre introducerea votului electronica.

La prima sedinta CGMB care se va tine saptamana viitoare urmeaza sa participe aproximativ 10 bucuresteni.

UNPR preia Primaria Capitalei - Marin Stefanel Dan, primar in locul lui Oprescu

De asemenea, Marin s-a declarat nemultumit de stadiul lucrarilor de modernizare si reabilitare a sediului Primariei Capitalei din Bulevardul Regina Elisabeta, dupa ce a efectuat o vizita pe santierul de lucru.

"Vizualizand stadiul lucrarilor pot sa spun ca sunt foarte multe faze ale lucrarii care pot fi inaintate. Voi avea o discutie cu managerul de proiect, pentru a defini aceste intarzieri si din ce motive au fost ele facute. Inteleg ca, tehnic, in mare parte din echipamentele interioare au fost comandate.

Mai este legatura cu utilitatile exterioare, eu mi-am exprimat din start toata disponibilitatea pentru a lucra impreuna pentru a definitiva lucrarile de bransare ale cladirii. Dar, in acest moment, ma declar nemultumit sincer pentru ca anumite lucrari care se puteau face si nu s-au facut", a declarat Stefanel Dan Marin, potrivit Agerpres.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#decizie primar interimar Bucuresti, #primar interimar Bucuresti , #Bucuresti