Primaria Capitalei a publicat lista cu cei 5.000 de beneficiari ai voucherelor pentru biciclete. Vezi daca ai castigat

Miercuri, 23 August 2017, ora 17:00
4484 citiri
Primaria Capitalei a publicat lista cu cei 5.000 de beneficiari ai voucherelor pentru biciclete. Vezi daca ai castigat

Primaria Capitalei a publicat, miercuri, lista cu cei 5.000 de bucuresteni care au obtinut din partea municipalitatii vouchere de 500 de lei, cu care isi vor putea achizitiona o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Numarul voucherelor ar putea fi, insa, suplimentat printr-un proiect de hotarare intr-o urmatoare sedinta CGMB, dupa ce peste 30.000 de cetateni au depus solicitari pentru aceste vouchere, motiv pentru care inscrierile au fost suspendate la doar doua zile de la lansarea proiectului.

Lista beneficiarilor se gaseste pe site-ul Primariei Capitalei, la sectiunea "Biciclisti in Bucuresti" si contine initialele numelor acestora si numarul de inregistrare.

Potrivit municipalitatii, voucherele vor fi livrate prin curier beneficiarilor la domiciliul lor in urmatoarele doua saptamani, iar in cazul in care livrarea nu se poate face, vor fi returnate Primariei, urmand a fi ridicate de catre beneficiari de la Biroul de relatii cu Publicul, in baza unei notificari telefonice prealabile.

"Solicitantii care nu se regasesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari sunt inclusi in baza de date a programului si vor primi vouchere in etapa a doua, care va demara imediat dupa aprobarea de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti a suplimentarii numarului de vouchere, in sedinta din 30 august 2017. Detalii privind modul in care vor fi acordate voucherele din etapa a doua vor fi comunicate imediat dupa aprobarea proiectului de Hotarare in Consiliul General", informeaza primaria.

Tot pe site-ul Primariei, la aceeasi sectiune, se gaseste si lista magazinelor participante la proiect. Acestea sunt: cele opt magazine Auchan din Bucuresti (Titan, Militari, Berceni, Cotroceni, Drumul Taberei, Pallady, Vitan, City Crangasi), eMAG (Showroom Crangasi si Showroom Titan), Hervis Sport (din Mall Militari, Sun Plaza, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Mega Mall si Park Lake), Intersport (din Centrul Comercial Feeria, Afi Palace Cotroceni, Promenada Mall, Mall Vitan, Centrul Comercial Grand Arena), precum si Decathlon (Militari, Pallady, Berceni, Baneasa) si Atelierele Pegas din strada Vasile Lascar si Calea Floreasca.

De asemenea, bucurestenii isi mai pot lua biciclete cu ajutorul voucherelor si din Atelier Pinion, AutoKlass Center (sucursala Sud), Biciclop, Bike&Sky Shop, Bike Boutique and More, Bike Geek, Bike Nature, Bike XCS (Lacul Tei, zona Baba Novac si cel din strada Nicolae G. Caranfil, care se va deschide in septembrie), BikeXpert (Unirii si Pantelimon), BizoBike, DHS Bike, DrBike, E-TWOW, EvoBike, Evolio, Freeriders, FreeWheel, Kero Bike, Perfect Bike, Play Bike, Romalex 96 Impex, Rovelo, Smart Balance, precum si Spokes, the friendly bike shop, Sport Guru, Sport Mood, Teo Bike, Velopedia (zona Victoriei si zona Tineretului), Veloteca, VEXIO, Xplorer.

Alte magazine participante sunt Grib.ro, Mos Ion Roata, Ninebot Romania, Roataelectrica si Alecoair.ro.

Proiectul "Biciclisti in Bucuresti" a fost aprobat in sedinta CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere in valoare de 500 de lei cetatenilor cu varsta de peste 18 ani si cu resedinta sau domiciliul in Bucuresti care vor sa isi cumpere o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Inscrierile pentru proiect au inceput in 24 iulie, cand au fost depuse aproape 3.000 de solicitari. Inscrierile au fost suspendate, insa, a doua zi pentru ca au fost procesate intr-un timp foarte scurt zeci de mii de cereri.

PMB a anuntat atunci ca suspendarea va fi valabila pana cand vor fi verificate toate cererile si vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului programului "Biciclisti in Bucuresti", existand posibilitatea suplimentarii numarului de vouchere.

Primaria mai mentiona ca programul va fi reluat si in anul urmator, iar toti solicitantii care au depus cereri in acest an si nu vor primi vouchere vor ramane in baza de date a Programului pentru editia din 2018.

Citeste si:
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat, sâmbătă, 4 decembrie, că şi-ar fi dorit ca preşedintele Klaus Iohannis că nu s-a implicat în numirea unor miniştri în guvernele conduse de...